Listede yer almayan CHP İzmir vekilleri ne dedi?

Listede yer almayan CHP İzmir vekilleri ne dedi?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir’de milletvekil aday listesi kesinleşti. Listelerin gün içinde genel merkeze verilmesi bekleniyor.

MEDYA EGE - İzmir’de Atilla Serter, Tacettin Bayır, Kani Beko, Özcan Purçu, Kamil Okyay Sındır ve Bedri Serter bu seçimde milletvekili olarak gösterilmedi.

Atilla Sertel, Kani Beko, Tacettin Bayır ve Kamil Okyay Sındır sosyal medya hesaplarından konuya ilişkin olarak bir açıklama paylaştı.

atilla.jpeg

Atilla Sertel, mücadelenin sürdüğünü ve partisi için çalışmaya devam edeceğini belirterek "26 ve 27. Dönem CHP izmir Milletvekili olarak halkımıza, kentimize hizmet etmek için var gücümle çalıştım. Bundan böyle de çalışacağım. Bu bir bayrak değişimidir. Partimiz yönetimince atanan milletvekili adayı arkadaşlarımızın en çoğunu Ankara’ya göndermek, sevgili Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı seçtirmek için çok çalışacağım. Çocuklarımıza ve torunlarımıza yaşanılır bir ülke bırakmak için hep birlikte mücadeleyi yükseltmek gerekir. Kamuoyuna saygılarımla duyururum" dedi.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile bir fotoğrafını paylaşan Kani Beko ise şu notu düştü: "Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nu Cumhurbaşkanı yapıncaya ve Millet İttifakı’nı da iktidara taşıyıncaya kadar demokrasi mücadelesinde son nefesimize kadar; dün olduğu gibi bugün de çalışmaya devam edeceğiz. Başta İzmir olmak üzere tüm adaylarımıza başarılar dilerim."

kani.jpeg

Tacettin Bayır ise, Kılıçdaroğlu'nu destekleyen mesajında "Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu 13. Cumhurbaşkanı olarak rekor oyla seçmek için gecemizi gündüzümüze katarak çalışmaya devam edeceğiz. Halkın iktidarına az kaldı. Geliyoruz" cümleleriyle birlik ve dayanışmayı işaret etti.

Kamil Okyay Sındır da, sosyal medya hesabından Gazi Meclisi'ne dikkat çeken bir açıklama paylaşarak şunları kaydetti: "Ülkemizin içine sürüklendiği otokratik, antidemokratik, hukuk dışı, baskıcı ve açlığa ve yoksulluğa mahkum eden tek adam rejiminin karanlığından kurtarabilmek için, halkımıza ve şehrimize hizmet etmek için, akademik yaşamıma eklemlediğim Bornova Belediye Başkanlığı, ardından parti Genel Sekreterliği ve TBMM 25. 26. & 27. dönem Milletvekilli olarak üyesi olmaktan onur duyduğum Cumhuriyet Halk Partimizde bugüne kadar üstün bir gayretle görev yaptım. Takdir yüce milletimizindir. Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu 13. Cumhurbaşkanımız olarak seçtirmek ve partimizce aday gösterilen milletvekillerimizin çalışmalarına katkılarımla en yüksek oranda Gazi Meclisimize gönderebilmek için üzerime düşeni fazlasıyla yapacağımı da belirtmek isterim. Bundan sonraki süreçte de en az geçmişteki kadar yılmadan ve yorulmadan bu karanlıkla mücadelemi sizlerle birlikte her türlü mecrada sürdüreceğime söz veririm. Halkımıza saygılarımla duyururum…"

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.