Live From Ankara başladı

Live From Ankara başladı

"Live From Ankara"nın ilk gününde Batu Akdeniz, Can Gox, Göksel ve Teoman, seyircilerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Türkiye’nin taptaze YouTube konser kanalı “Live From”un festival serisi İstanbul'un ardından bu hafta sonu Ankara’da gerçekleşiyor. “Live From Ankara Fest”'in açılışını dün gece Ankara ODTÜ Vişnelik Çim Amfi sahnesinde Batu Akdeniz, Can Gox, Göksel ve Teoman yaptı. Rekor sayıda katılımın gerçekleştiği 2 günlük festivalin kombine biletleri Ankaralı müzikseverler tarafından gösterilen yoğun ilgi ile tükendi.

65284.jpg

"Live From Ankara"nın 1. günün açılışını kemik bir dinleyici kitlesine sahip, rocknrolla yeni bir soluk getiren, Ankaralı genç müzisyen Batu Akdeniz yaparken, ardından Can Gox sahneye çıktı. Anadolu Blues terimini müzikal anlamda Türkiye ile tanıştıran Can Gox, festivalin fitilini ateşledi. Binlerce Ankaralı Gox'un enerjisi ve şarkıları ile dans etti.

Can Gox'un ardından ise sahneye Göksel geldi. Türk pop müziğinin en güçlü kadın şarkı yazarı ve yorumcularından Göksel, "Ankara, burada olmaktan çok mutluyuz, hoş geldiniz." diyerek konserine başladı. Kendi şarkılarının yanı sıra daha önce çıkardığı proje albümlerden şarkılara da repertuarında yer veren Göksel şarkılarını Ankara korosu ile birlikte hep bir ağızdan söyledi.

98526.jpg

Festivalin ilk gününün kapanışını ise Türkiye'nin rockstarı Teoman yaptı. Karşısındaki kalabalığı gören Teoman; "Ne kadar da çoksunuz, iyi ki geldiniz" diyerek şarkılarını söylemeye başladı. Göksel'in ardından sahneye çıkan ünlü sanatçı, rüzgar gibi geçen bir konsere imza attı.

"Live From Ankara" sahnesi pazar günü(bu gün) Gökcan Sanlıman, Mavi Gri, Sena Şener, Yüksek Sadakat ve Gripin'i ağırlayacak. Alternatif ve rock müziğin genç nesil ve önde gelen isimleri performanslarıyla özlediğimiz festival ruhunu Ankara’da yaşatmaya devam edecek. .

Serinin yeni açıklanan şehri ise Konya oldu. Bayhan Müzik organizasyonuyla gerçekleşecek olan "Live From Konya Fest" Ekim ayında izleyicisi ile buluşacak. Detaylar çok yakında...

5296854.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.