LİYAKAT KADIN GİRİŞİMCİLERE ATÖLYE AÇTI

LİYAKAT KADIN GİRİŞİMCİLERE ATÖLYE AÇTI

10 yıldır ‘’Girişimcilik’’ teması üzerine etkin projeler üreten Liyakat Derneği, ‘’10 .yıla özel 10 proje’’ sloganıyla yola çıkarak, 10 projenin ikincisi olan 'Girişimci Kadın Atölyesi' ni hayata geçirdi.

ÇINARLI 'daki WITHCO WORKING sponsorluğunda ve Alsancak Unlu Mamülleri, Boyacıoğulları Ömür Süt Ürünleri ve Lezzetli Yaşam ‘ın katkılarıyla gerçekleştirilen atölye çalışmaları kapsamında farklı yaş ve meslek grubundan 25 girişimci kadın, dijital girişimcilik ve girişimcilik ekosistemi ile ilgili temel eğitimleri almak için bir araya geldiler. 100'ün üzerinde başvurunun yapıldığı projede Liyakat üyesi DEÜ Öğretim Üyesi Dr. Engin Deniz Eriş, E.C.A Ege Bölge Satış Şefi Selda Görgülü, Lezzetli Yaşam Kişiye Özel Beslenme Çözümleri Şirketi Sahibi Yaşam Orak, Best Future Proje ve Yönetim Danışmanlık Şirketi Sahibi Duygu Şengül, Photorıum Tanıtım Fotoğrafçılığı’ndan Didem Akbay Harmandağlı ve İlhan Başar Yönetim ve Danışmanlık şirketi kurucusu İlhan Başar katılımcılarla bilgi ve deneyimlerini paylaştılar.

Liyakat Derneği'nin '10. Yıla özel 10 Proje' hedefi ile, girişimcilere iş hayatının kapılarını açmaya hazırlandıklarını belirten Liyakat Derneği Başkanı Berkay Eskinazi, 

"Liyakat Derneği olarak bu yıl kendimize büyük hedefler koyduk. 10. Yılımızda hedeflediğimiz 10 projenin ikincisini bu yılın ilk günlerinde başarıyla gerçekleştirdiğimiz için çok mutluyuz.. Girişimci Kadın Atölyesi yoğun ilgi gördü. Eğitimlerimiz Şubat ayında da tüm hızıyla devam edecek. Üç grup olarak planladığımız ücretsiz eğitimlerimizle girişimci kadınlarımıza emeklerini kazanca çevirmeyi öğreteceğiz. Satış Pazarlama, Proje döngüsü yönetimi, dijital dünya için fotoğrafçılık, KOSGEB destekleri, işyeri açılışı, deneyim paylaşımları, iş yaşamından pratik bilgiler gibi eğitimler verdik. Kadınlarımızı tam donanımlı olarak girişimcilik eko sistemine kazandıracağız. "dedi.

0-179.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum