LİYAKAT Sohbetleri Gençlerin Eğitimi İçin Uğur DÜNDAR’ı Ağırladı

LİYAKAT Sohbetleri Gençlerin Eğitimi İçin Uğur DÜNDAR’ı Ağırladı

LİYAKAT DERNEĞİ’ nin üç yıldır MÖVENPİCK OTEL’ de Gözde YENER BİRMAN’ ın moderatörlüğünde düzenlediği ve iş, sanat, sosyal hayatın önder isimlerini ağırladığı LİYAKAT SOHBETLERİ' nin Ocak ayı konuğu Usta Gazeteci Yazar Uğur DÜNDAR oldu.

İzmir iş dünyasının yoğun katılımı ile gerçekleşen etkinlikte; gazeteciliğinin 50. Yılında Uğur Dündar’ın meslek hayatı, bakış açısı, yaşadıkları, duyarlı olduğu konular, araştırmaları, gündeme taşıdığı dosyaları hakkında interaktif bir söyleşi gerçekleştirildi. Sorulara büyük bir açıklıkla cevap veren Uğur DÜNDAR çalışmanın önemi, yalan ve yanlışın olmaması gerektiği, etik kurallar, büyüklere saygı gibi birbirinden önemli konulara dikkat çekti.   

Gazetecilikte 50. yılının kutlandığı toplantıda, son kitabı “O Halde Biz Anlatalım” başta olmak üzere öne çıkan diğer tüm kitapları hakkında da bilgiler paylaşan DÜNDAR “Bugünlere gelebilmek ve yükselmek; arkanda kötü izler bırakmamaktan geçiyor” vurgusu yaptı.  

Sohbet katılımcılarının bağışları ile gençlerin eğitimi adına (TEV) Türk Eğitim Vakfı’ na katkı sağlanacak etkinlikte, konuşma yapan LİYAKAT Yönetim Kurulu Başkanı Berkay ESKİNAZİ; gerçekleştirdikleri projeleri ve gelecek dönem hedeflerini konuklar ile paylaştı. ESKİNAZİ programın sonunda; TEV İzmir Bölge Başkanı Gülnur SOYBAYRAKTAR ve MÖVENPİCK Otel İzmir Genel Müdürü Erhan ÇETİN ile birlikte Uğur DÜNDAR’a katılımlarından dolayı teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.