LİYAKAT’dan girişimcilik sırları

LİYAKAT’dan girişimcilik sırları

Dernek üyeleri kadın girişimcilere, başarının sırlarını verdi. LİYAKAT Başkanı Berkay Eskinazi “Asla pes etmeyin” dedi.

Lider Yaratıcı Katılımcılar Derneği (LİYAKAT), Urla Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen “Girişimci Kadın Atölyesi” ile emeğini kazanca çevirmek isteyen kadınlar için girişimcilik dünyasının kapılarını araladı. Dernek üyeleri kadın girişimcilere, başarının sırlarını verdi. LİYAKAT Başkanı Berkay Eskinazi “Asla pes etmeyin” dedi.

projects-5505-1632775478566-foto3.jpg

LİYAKAT üyeleri Girişimci Kadın Atölyesi için Urla Kent Konseyi’ne konuk oldu. Atölyenin açılış konuşmasını yapan LİYAKAT Başkanı Eskinazi “Girişimcilik yolunda azimle ilerleyen ve emeğini kazanca çevirmek isteyen tüm girişimci kadınlarımızın yanında olarak, girişimcilik ekosistemi ile ilgili temel eğitimleri gerçekleştirmek için bir araya geldik. Amacımız girişimcilik hayallerine katkı sağlayabilmek; dünyadaki değişime uyum sağlayabilen, donanımlı ve bilinçli girişimciler yaratmak. Geleceğin kadın girişimcileri olarak değişen ve dönüşen dijital dünyada başarıya ulaşmak istiyorsanız asla pes etmeyin” diye konuştu.

Etkinlikte LİYAKAT Derneği üyeleri Prof. Dr. Engin Deniz Eriş, Selda Görgülü, Duygu Şengül, İlhan Başar, Yaşam Orak ve Mehmet Çeliksan tarafından Urlalı kadın girişimcilere “Dijital Dünyada İletişim, Satış ve Pazarlama Teknikleri, Proje Döngüsü Yönetimi, İş Yeri Açılışı, KOSGEB ve Kooperatifçilik, Deneyim ve Tanıtım İçin Fotoğrafın İmajı” konularında bilgi verildi. Tüm gün süren eğitim sonunda gelen konuk dernek üyelerine Urla Kent Konseyi tarafından teşekkür belgesi verildi. Aynı zamanda Urla’nın kınalı bamyası ve zeytin fidanları hediye edildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.