LİYAKAT’ta yeni dönem başladı

LİYAKAT’ta yeni dönem başladı

LİYAKAT, 13. yaşına ve yeni yıla yeni bir yönetim ile giriyor.

Withco Coworking Space’de düzenlenen olağan genel kurulda yeni yönetim, üyelerden tam destek aldı. Kurucu yönetim kurulu üyelerinden olan ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevini sürdüren Gülçin Güloğlu Uğuz, bayrağı Kurucu Başkan Berkay Eskinazi’den devraldı.

1703399537441-foto1.jpg

LİYAKAT Yönetim Kurulu Başkanı Gülçin Güloğlu Uğuz “Kurulduğumuz günden beri toplumsal cinsiyet eşitliğine çok önem veriyoruz. Yeni dönemde de bu yaklaşımla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Önceliğimiz hep kadın, genç ve çocuk girişimciliği odaklı projeler oldu ve bundan sonra sadece İzmir ve Ege Bölgesi değil daha kapsayıcı biçimde Türkiye geneline yayılacak projeleri hayata geçireceğiz” dedi.

Birlikten kuvvet doğar anlayışı ile çalışacaklarını ifade eden Uğuz “Bizler farklı sektörlerden farklı uzmanlıklarda kişiler olarak gönüllülük esası ile yürüttüğümüz tüm projelerimizde ve etkinliklerimizde toplumun farklı kesimlerinde yer alan dezavantajlı bireylere yönelik iyileştirmeler için sürdürülebilir çözüm arayışı ile toplumsal fayda yaratmayı amaçlıyoruz” diye konuştu. Uğuz, bugüne kadarki emekleri nedeniyle Onursal Başkan seçilen Berkay Eskinazi’ye plaketle teşekkür etti. LİYAKAT Derneği yeni dönem yönetim kurulunda Nilgün Tiyanşan, Nurdan Pekcan, İlknur Rodoplu, Engin Deniz Eriş, Övünç Emre, Esra Boyacıoğlu ve Selda Görgülü yer aldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.