LİYAKAT’tan ‘Girişimci Kadın Atölyesi’

LİYAKAT’tan ‘Girişimci Kadın Atölyesi’

LİYAKAT tarafından “Girişimci Kadın Atölyesi” düzenlendi.

LİYAKAT, düzenlenen “Girişimci Kadın Atölyesi” ile emeğini kazanca çevirmek isteyen kadınlara dijital dünyanın kapılarını araladı. LİYAKAT Başkanı Berkay Eskinazi “Geleceğin kadın girişimcileri, başarıya ulaşmak istiyorsanız, hata yaparak da öğrenildiğini aklınızdan çıkarmayın, denemekten asla vazgeçmeyin” dedi.

Atölyenin açılış konuşmasını yapan Eskinazi “Dünya dijitalleşti, girişimcilik faaliyetleri de dijitalleşti. Dijitalleşme, yerel girişimcilerin küresel ölçekte faaliyet göstermesi ve geniş kitlelere ulaşmasını, süreç maliyetlerini düşürmesini ve dolayısı ile daha verimli faaliyet göstermesini sağlıyor. Bu doğrultuda dijitalleşmeye uyum sağlamanın önemi de her geçen gün artıyor. Biz kadınlarımızı, sürekli değişen ve gelişen bu ‘dijital girişimcilik’ ekosistemine dahil edebilmek için var gücümüzle çalışıyoruz” diye konuştu.

Kadın girişimcilerin bu konuda kendilerine çok iş düştüğünü vurgulayan Eskinazi “Kendi şansınızı yaratın, plan yapın, mutlaka deneyin, çalışmayı da liderlik etmeyi de bilin, her zaman doğru yoldan gidin, kendinize hiçbir zaman yalan söylemeyin. Hatalardan sakın yılmayın, vazgeçmeyin. Emin olun başaracaksınız” diye konuştu.

1686641153715-1.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.