LİYAKAT'tan Kadınlar Günü'ne özel söyleşi

LİYAKAT'tan Kadınlar Günü'ne özel söyleşi

Dünya Kadınlar Günü haftası için düzenlediği söyleşide, girişimci kadınları yazar ve şair Jale Demiröğen ile buluşturan LİYAKAT Derneği Başkanı Berkay Eskinazi, kadınların dünyadaki değişime ayak uydurmaları için çaba gösterdiklerini söyledi.

Lider Yaratıcı Katılımcılar Derneği (LİYAKAT), 8 Mart Dünya Kadınlar Günü haftası dolayısıyla düzenlediği söyleşide, girişimci kadınları yazar ve şair Jale Demiröğen ile buluşturdu. Yazar Demiröğen, "Kadınlara tavsiyem, sizler de içinizden gelen işi, tam da içinizden geldiği şekilde yapın. Hayatı güzel kılabilmek için affedin, kendinize ve yaşanmışlıklarınıza şans verin. En değerli zamanın ‘şu an’ olduğunu unutmayın. Size keyif veren deneyimleri, dünyaya duyurun” dedi.

757242.jpg

LİYAKAT Derneği Başkanı Berkay Eskinazi ise dernek olarak kadınların dünyadaki değişime ayak uydurmaları için çaba gösterdiklerini söyledi. Eskinazi “Çünkü kadınların, yenilikçi fikirleri ile toplumda sürdürülebilir refah, huzur ve mutluluk yaratılmasına katkıda bulunan temsilciler olduğuna inanıyoruz. Hepimizin Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun, iyi ki birlikteyiz” diye konuştu. Söyleşinin sonunda LİYAKAT Derneği Başkanı Berkay Eskinazi tarafından Jale Demiröğen’e teşekkür için çiçek ve hediye takdim edildi.

5274727.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.