Locca Life, 2018 sezonuna hızlı hazırlanıyor

Locca Life, 2018 sezonuna hızlı hazırlanıyor

2018 yılı düğün sezonuna çok farklı tasarımlarla giriyorlar.

18 yıldır sektöründe yaptığı başarılı işlerle dikkat çeken Locca Life Albüm, 2018 ürünleriyle de takdir topladı. Özel tasarımlar ve son teknoloji makinelerle yaptıkları üretim, fotoğraf albümü yaptıracak çiçeği burnunda çiftlerin beğenisini topladı. Firma ürün tanıtım ve sunumlarını da 18-19-20 Nisan tarihlerinde Fuarizmir'de "İzmir Dijital Fotoğrafçılık Ekipman ve Albüm Tanıtım Günleri"nde müşterilerine tanıtacak. 

3d73a424-3dcd-48ba-8d4d-fb95427689c1.jpg

35 farklı model ile 2018'de dünya evine girecek olan çiftlere eşsiz albüm tasarımları sunan Locca Life, Türkiye genelinde 1100 kuruluşun tercihi oldu. Locca Life aynı zamanda Türkiye'nin önde gelen firmalarına da sektöründe öncülük ediyor. Firma, 18-19-20 Nisan'da  Fuarizmir'de "İzmir Dijital Fotoğrafçılık Ekipman ve Albüm Tanıtım Günleri"nde D Holü'nde stant açacak. Fuar süresince firmaya Uysallar Suni Deri sahibi Bekir Balkan sponsorluk yapacak.

Locca Life Genel Müdürü Erkan Turhan yaptığı açıklamada, "Locca Life Albüm olarak 18 yıllık tecrübe birikimimizi sizlerle paylaşmaktan gurur duyarız. Kurum olarak , teknolojiyi yakından takip ederek , Durst Theta 76  gibi yüksek kalite sunan makinalarla kaliteyi standartlaştırdık. Yeni  tasarım albümlerimiz, kaliteli deriden mamul edilmiş olup, geniş ürün yelpazesi ile sektöründe iddialı bir konuma gelmeyi hedefliyor. Dünya evine girecek olan çiftlerimizi Fuarizmir'de açılacak standımızda yapacağımız tanıtım ve sunumlara bekliyoruz" dedi.

lc---32-eflatun---gri---krem-kumas---laminasyonlu-001.jpglc---34-bordo-deri--laminasyonlu-001.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.