Loda Mobilya, iç mimarları Bostancı mağazasında ağırladı…

Loda Mobilya, iç mimarları Bostancı mağazasında ağırladı…

Çağdaş tasarımın en önemli temsilcilerinden Loda Mobilya, prestijli bir organizasyona imza attı.

Sektöre yön veren en önemli iç mimar ve tasarımcıları buluşturan Loda Mobilya, katılımcıları Bostancı mağazasında ağırladı. 16 Nisan Perşembe günü gerçekleşen etkinlikte İç Mimar Esat Fişek imzalı yeni koleksiyon tanıtılırken,  Blend 1601 markasının kurucusu Armağan Portakal ve kahve sektörünün duayeni Alper Ulus ile birlikte kahve tadımı yapıldı. İç mimar ve tasarımcılara yönelik düzenlenen organizasyona çok sayıda seçkin davetli katılım gösterdi. Yenilenen Loda Bostancı mağazası konsept mimarisi ve koleksiyonlarıyla sektörün profesyonellerinden tam not aldı.

En büyük önceliğimiz kişiselleştirilebilir koleksiyonlar yaratmak

20 yıldır attıkları her adımda denenmemişi denemek, ufkun ötesini görebilmek ve alışılmış dizaynların dışına çıkabilmeyi amaçladıklarını vurgulayan Loda Mobilya Genel Müdürü Adem Karaçak; “Loda Mobilya olarak tasarımı; bir tasarımcının hayallerinin hayata geçirilmesini ve hiç tanımadığımız hayatların bir parçası olmasını içine alan uzun bir serüven olarak görüyoruz. Bu kapsamda hayalden tasarıma, tasarımdan sanata uzanan bir hikaye yazıyor, evleri mutlu yaşam alanlarına çevirmek için çalışıyoruz. İşine tutkuyla bağlı tasarımcılar ile yeni yaşam formları ve yeni stil öykülerine hayat veriyoruz. Söz konusu tasarım olduğunda en büyük önceliğimiz kişiselleştirilebilir koleksiyonlar yaratmak. Tam da bunun için bir mobilyadan çok daha fazlasını sunuyoruz. Benimsediğimiz dizayn dili kullanıcılarımızın kendilerini rahatlıkla yansıtabilecekleri koleksiyonlara imza atıyor ve bir yaşam tarzı sunuyoruz. Dünyadaki yenilikleri yakından takip ediyor, vizyoner bakış açımızı besleyecek her türlü çalışmada ve etkinlikte yer alıyoruz” dedi.

Çağın ihtiyaçlarına hızlı cevap verebilen bir entegre bir yapı kurduk

Loda olarak üretimden, teslimata kadar her süreci titizlikle yürütülen bir sistem kurduklarını ifade eden Adem Karaçak; “Loda olarak üretici ve tasarlayan iş birliğine çok önem veriyoruz. Gelişmiş altyapımız, güçlü üretim parkurumuz, nitelikli kadromuz ile değişen müşteri beklentilerine ve çağın tüm ihtiyaçlarına hızlı cevap verebilen profesyonel bir firmayız. İstanbul Dudullu Organize Sanayi Bölgesi’nde 14.000 metrekare alan üzerine kurulu son teknolojik alt yapı sistemleriyle inşa edilen fabrikamızda üretim yapıyoruz. Yurt içinde olduğu kadar yurt dışında da varlığımız güçlendirecek önemli yatırımlara imza atıyoruz. En önemlisi de hayat verdiğimiz koleksiyonlarla Türkiye’den dünyaya her yıl binlerce ailenin hayatına dahil oluyoruz” dedi.

Özgün ve özgür bir yaşam alanı fikriyle çağın dinamiklerini yansıtan tasarımlara hayat veren Loda Mobilya, geniş ürün portföyü, fark yaratan tasarım anlayışı ve hızla devam eden AR-GE çalışmalarıyla sektördeki yeniliklere öncülük etmeye devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.