Loda Mobilya, İzmir'de çıtayı yükseltti!

Loda Mobilya, İzmir'de çıtayı yükseltti!

Loda Mobilya Ege Bölge Bayisi ve Moa Mimarlık Kurucusu Can Serçe, İzmir’e yakışan konsept mağazayla, hem bireylere hem de kurumlara hizmet vereceklerini söyledi.

Serçe, “Toplamda bin metrekarelik bir showroom alanına sahibiz. Loda'nın 2019 - 2020 kreasyonlarının tümünü bir arada beğeniye sunuyoruz. Müşterilerimiz mağazaya geldiklerinde tüm ürünleri katalogdan değil kendileri bire bir inceliyor. Bu da onların tercihte bulunmalarını kolaylaştırıyor. Loda'nın çizgileri ve tarzı İzmirliler'in beklentileriyle örtüşüyor. Müşteriler için de avantajlı bir konumda, dekorasyon, seramik, vitrifiye gibi ürünlerin bir arada satışa sunulduğu bir lokasyonda bulunuyor. Mağazamızda, yatak odasından, yemek odasına, TV ünitesinden, koltuk grupları, mobilya aksesuvarları ve diğer tamamlayıcı ürünlere kadar çok geniş bir ürün yelpazesi yer alıyor. Konsept mağaza anlayışıyla hayat bulan ve yenilenen Loda İzmir mağazasının, çizgi üstü bir tasarım ve rafine zevklerin buluşma noktası olacağına inanıyoruz. Loda showroomunda mimarlar ve iç mimarlara hitap edecek özel etkinlikler de planlıyoruz” diye konuştu.

Geniş bir koleksiyonla farklı mekanlara uygun mobilya alternatifleri sunduklarını da kaydeden Can Serçe, Loda'nın yeni showroomunda oteller ve restoranlara yönelik çözüm ortaklığı sunmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi. 

EVİNİ YENİLEMEK İSTEYENLER İÇİN İNDİRİM FIRSATI

Mobilyadaki KDV oranının %18'den % 8'e düşmesini sektör açısından önemli bir gelişme olarak değerlendiren Can Serçe, açılışa özel olarak % 30'a varan bir ek indirim de uyguladıklarını dile getirdi. 

İndirim kampanyasıyla evini yenilemek isteyenlere özel fırsatlar sunduklarını kaydeden Serçe, “Mobilyadaki KDV oranının %18'den % 8'e düşmesi sektör açısından önemli bir gelişme. Bu gelişmenin hem ekonomiye dinamizm katacağını, hem de tüketiciyi cesaretlendireceğini düşünüyorum. Ayrıca Loda Mobilya İzmir mağazası olarak mevcut KDV indiriminin yanında nakit ödeme yapanlar için  % 30'a varan bir ek indirim de uyguluyoruz. Kredi kartına da 18 aya kadar vade imkanı sunuyoruz. Loda'nın tasarım kalitesinden aldığımız güçle birlikte sektörde büyümemizi sürdürüyoruz. Loda'da müşteri beklentilerine uygun kişiselleştirilmiş ürünler de tasarlanabiliyor. Bin çeşit kumaş ve 50'ye yakın renk alternatifinin yanı sıra; zamanında teslimat ve uygun fiyat politikası ile mobilya sektöründe aranan marka konumundayız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.