Loda Mobilya İzmir’de ikinci mağaza ile büyüyor…

Loda Mobilya İzmir’de ikinci mağaza ile büyüyor…

Modern mağazacılık prensibiyle hareket eden Loda Mobilya, 20 yıllık tecrübe ve kalitesini Türkiye’nin dört bir yanına ulaştırmaya devam ediyor.

 

Büyüme ve gelişme temelli politikasıyla ilerleyişini sürdüren Loda Mobilya hedef büyüterek, İzmir’deki ikinci mağazasını Şehitler Caddesi'nde açmaya hazırlanıyor.  

Loda Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Karaçak, ülkenin en önemli şehirlerinden olan İzmir’de Loda markasını daha geniş kitlelerle buluşturmayı istediklerini söyleyerek yeni bir yatırıma imza attıklarını söyledi.Loda Mobilya Ege Bölge Bayisi Can Serçe ve ekibiyle birlikte Şehitler Caddesi'nde yeni bir showroom açacaklarını dile getiren Karaçak, “Her aşaması titizlikle yürütülen çalışmalarımız doğrultusunda İzmir’e yakışacak konsept mağazamızı müşterilerimizle buluşturacak olmanın mutluluğun ve heyecanını yaşıyoruz. Aralık ayı içerisinde yeni bir showroom alanıyla müşterilerimiz ve çözüm ortaklarımız ile buluşmaya hazırlanıyoruz. Tarihi kimliği olan bir binada ve geniş bir alanda yeni koleksiyonlarımızı beğeniye sunacağız. Loda tarz olarak İzmirliler’in beklentileri ile örtüşüyor ve İzmir'e çok yakışıyor. Müşteriler içinde avantajlı bir konumda, dekorasyon, seramik, vitrifiye gibi ürünlerin bir arada satışa sunulduğu bir lokasyonda bulunuyor. Mağazamızda, yatak odalarından yemek odalarına TV ünitelerinden, koltuk gruplarına ve mobilya aksesuarlarına kadar çok geniş bir ürün yelpazesi yer alıyor. Konsept mağaza anlayışıyla hayat bulan yenilenen Loda İzmir mağazasının, çizgi üstü bir tasarım ve rafine zevklerin buluşma noktası olacağına inanıyoruz” diye konuştu.

Loda'nın yurtiçinde olduğu kadar yurtdışında da beğenildiğini ve talep gördüğünü belirten Davut Karaçak, toplam 15 şube ile hizmet verdiklerini ve bunun 7'sinin yurtdışında olduğunu dile getirdi.

Yurtdışı yatırımlarımızla gobal alanda büyüyeceğiz

Önümüzdeki dönemde ağırlıklı olarak yurtdışındaki önemli kentlerde büyümeyi sürdüreceklerini kaydeden Karaçak sözlerine şöyle devam etti: “Biz 2019 yılında politikamızı istikrarlı büyüme hedefi üzerine konumlandırdık. Bu kapsamda hem yurtiçi, hem de yurtdışında birçok çalışmamız ve yatırımımız oldu. Uluslararası alanda Amerika, İngiltere ve Rusya'da mağaza açmak istiyoruz. Orada hali hazırda çalıştığımız firmalar var, ancak önümüzdeki birkaç yıl içinde bu ülkelerde mağazalar açarak hizmet ağımızı genişleteceğiz. Bahsettiğimiz ülkeler dünya ekonomisinin kalbinin attığı önemli kentleri barındırıyor. Amerika'nın Çin'e uyguladığı yüksek vergi politikası nedeniyle Türkiye olarak daha avantajlı bir konuma yükseldik. ABD'ye daha düşük vergiyle mal gönderebiliyoruz. Üstelik Amerika’dan iyi reaksiyon alıyoruz. 2020 yılında ağırlıklı olarak yurtdışındaki önemli kentlerde büyümemizi sürdüreceğiz. Hedef pazarlardaki varlığımızı güçlendireceğiz”

Loda olarak 15 bin metrekarelik bir fabrikada üretim gerçekleştirdiklerini ve 250'ye varan çalışanları olduğunu dile getiren Davut Karaçak, toplamda 25 bin metrekarelik showroom alanına sahip olduklarını ve bir önceki yıla göre % 12'lik bir büyüme gerçekleştirdiklerini sözlerine ekledi. 


Loda’nın tasarım gücüyle ilerleyişimiz sürecek

Loda Mobilya Ege Bölge Bayisi Can Serçe de, hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyetini artırmak için Alsancak 1381 sokak mağazasının yanında, Şehitler Caddesi'nde yeni bir showroomda hizmet vereceklerini kaydetti; Serçe sözlerini şöyle sürdürdü: “Müşteri odaklı bir çalışma prensibi benimsiyor, tüm aşamaları bu vizyon ile yürütüyoruz. Bu doğrultuda Loda olarak hizmet kalitemizi bir üst seviyeye taşımak istiyoruz. Bunun için daha çok ürünün sergileneceği bir alanda müşterilerimizi ağırlayacağız. Alsancak mağazamız da hizmet vermeye devam edecek. Loda'nın tasarım kalitesinden aldığımız güçle birlikte sektörde büyümemizi sürdürüyoruz. Loda'da müşteri beklentilerine uygun kişiselleştirilmiş ürünler de tasarlanabiliyor. Bin çeşit kumaş ve 50'ye yakın renk alternatifinin yanı sıra; zamanında teslimat ve uygun fiyat politikası ile mobilya sektöründe aranan marka konumundayız” 

can-serce-ve-davut-karacak.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.