Loda Mobilya'dan Yüzde 50 İndirim Kampanyası

Loda Mobilya'dan Yüzde 50 İndirim Kampanyası

Tasarımları İtalyan esintilerini taşıyan ve Ege Bölge Bayiliği'ni sektörün deneyimli ismi İzmirli işadamı Can Serçe'nin üstlendiği Loda Mobilya, Eylül ayı sonuna dek sürecek özel bir indirim kampanyası düzenledi.

Can Serçe, Eylül ayı sonuna kadar mağazadaki teşhir ürünlerinde % 50 indirim gerçekleştireceklerini belirterek evini yenilemek isteyenler için özel bir fırsat sunduklarını dile getirdi.Türkiye’nin en kaliteli mobilya markalarından biri olarak öne çıkan Loda Mobilya'nın seçkin ve kaliteli ürünlerini Alsancak'ta müşterileriyle buluşturduklarını belirten Serçe, ürünlerin ünlü tasarımcılar ve kaliteli materyallerle hazırlanarak İtalyan stilini yansıttığına dikkat çekti.
Sektöründe yeniliklerin ve ilklerin öncüsü olma özelliğiyle tanınan Loda Mobilya'nın modern ve loft mobilya tarzıyla beğeni topladığını kaydeden Can Serçe, “Loda, yatak odaları, yemek odaları, koltuk grupları, TV üniteleri ve mobilya aksesuarları üreterek müşterilerine "Konsept Mobilya" üretim anlayışıyla hizmet veriyor. Kurumsal yapısı, özgün tasarımları, kişi ve kurumların ihtiyaçlarına göre ölçülendirilebilen mobilyalarıyla sektörde önemli bir konuma sahip. Loda'nın geniş bir ürün yelpazesi bulunuyor. Ürünlerde hazır malzeme kullanılmıyor. İthal kumaşlar, metal, hazeran ve mermer gibi materyallerle tasarlanan mobilyalar hem şık, hem de konforlu oluşuyla tercih ediliyor” diye konuştu.Hem konut, hem de restoran, kafe ve otel gibi kurumsal müşterilere yönelik projeler gerçekleştirdiklerini de kaydeden Serçe, inşaat firmalarının örnek dairelerinin dekorasyonu konusunda da çözüm ortaklığı yaptıklarını sözlerine ekledi.

can-serçe.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.