Loda Mobilya'ya büyük ilgi!

Loda Mobilya'ya büyük ilgi!

Loda Mobilya, yılın ilk çeyreğinde birçok mağaza açılışına imza attı.

Yatırım hedefleri doğrultusunda açılışları gerçekleştirilen mağazalardan biri de Türkiye’nin kozmopolit şehirlerinden İzmir Alsancak mağazası oldu. Konsept iç dizaynı ile fark yaratan Loda mağazası, ilk açıldığı andan itibaren İzmir halkından büyük ilgi gördü.

 “İzmir ve çevre illerin ilgisinden memnunuz”

2019 yılında ‘Daha iyisi için, hep daha ileriye’ düşüncesiyle hareket ettiklerini dile getiren Loda Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Karaçak; “Yatırım hedeflerimiz doğrultusunda mağazalaşma ataklarını yeni bayiler aracılığıyla ilerlemeyi sürdürüyoruz. Türkiye’nin dört bir yanına Loda kalitesini ulaştırmayı amaçladığımız bu yolda, Ege bölgesinde ilk mağazamızı açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İzmir’e mağaza açmamızdaki belirleyici unsur ise sosyal medya hesaplarımıza yansıyan olumlu geri dönüşler oldu. İzmir halkının ürünlerimize karşı beğenilerini sunması bizi harekete geçirdi ve ilk satış noktamızı Alsancak’ta açtık. Loda Mobilya’nın kişiye özel tasarım ve ölçülendirme hizmetinin yanı sıra satış sonrası uygulamalarıyla İzmir’de fark yaratacağını düşünüyorum. Mağazamızda; yatak odalarından yemek odalarına TV ünitelerinden, koltuk gruplarına ve mobilya aksesuarlarına kadar çok geniş bir ürün yelpazesi yer alıyor. Konsept mağaza anlayışıyla hayat bulan Loda mağazasının, çizgi üstü bir tasarım ve rafine zevklerin buluşma noktası olacağına inandığımı söylemiştim. Şu anki sonuçlara baktığımızda bunu başardığımızı düşünüyorum” dedi.

loda-mobilyayonetim-kurulu-baskani-davut-karacak.-(1).jpg

“Satış ağımızı büyütmeye devam edeceğiz”

Büyüme odaklı bir yol haritası belirlediklerini vurgulayan Loda Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Karaçak; “Ekonomiyi domine eden mobilya sektöründe emin adımlarla, istikrarlı bir şekilde yoluna devam ediyor olmak bizi ayrıca gururlandırıyor. Modernize edilmiş ve son teknolojik ekipmanlarla donatılan fabrikamızla üretim kapasitemizi arttırarak Loda çatısı altında yer alan mağaza sayısını arttırmak istiyoruz. Bu anlamda İzmir’de olduğu gibi yeni bayilikler vermeye ve mağazalar açmaya devam edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.