Logaster ile Yeni Fırsatlar: Eksiksiz Bir Kurumsal Kimlik Paketi Oluşturun

Logaster ile Yeni Fırsatlar: Eksiksiz Bir Kurumsal Kimlik Paketi Oluşturun

Hizmet, logoya ek olarak, sosyal ağların markalaştırılması, kartvizitler, antetli kağıtlar, site ikonları ve e-posta imzaları için bir set oluşturacaktır.

Logaster online logo oluşturucu, dünya çapındaki tüm kullanıcıların rahatı için yeni araçlarını tanıttı. Artık logoya ek olarak sitede sosyal ağ markalaşma öğeleri için bir set, çalışanlarınız için kartvizitler, antetli kağıtlar, bir site ikonu (açılan sekmede site adının yanında beliren bir simge) ve e-posta imzaları gibi şirketin kurumsal kimliğinin diğer unsurlarını da oluşturabilirsiniz.

Logaster (https://tr.logaster.com/) anketine göre küçük işletmeler logo tasarımları için büyük meblağlar ödemeye gönüllü değiller. Girişimcilerin %20.5’i logo için tek kuruş bile ödemek istemezken %53.9’u 100$’dan fazla olmamak kaydıyla cüzi bir ödeme yapmaya razı gelmektedir. Online bir oluşturucuyla oluşturulmuş bir amblemi yalnızca 19,99 € karşılığında satın alabilirsiniz. Farklı tasarım ve formatlarda logolar, ayrıca kartvizit ve sosyal medya resimleri içeren bir paket 64,99 €'dur.

basliksiz-4.jpg

Tasarım paketini vektör ve raster formatlarında (PNG, SVG, DOX, JPEG ve PDF) indirebilirsiniz. Vektör formatı, yazdırmak üzere görüntüyü büyütüp küçültürken kaliteyi korumanıza, raster formatı ise internette kullanıma olanak tanır.

Antetli kağıt ve e-posta imzasını içeren tam bir kurumsal stil paketi almak istiyorsanız, bu size 89,99 €'ya mal olacaktır!

Daha önce hiç tasarım yapmamış olsanız bile Logaster ile kurumsal kimlik paketinizin kalitesine güvenebilirsiniz.

Şirketinizin kurumsal kimliğini online olarak oluşturan Logaster, bir G-Score Technologies Ltd markasıdır. Logaster 9 yıldır piyasada ve 10 milyondan fazla müşterinin kurumsal bir tarz yaratmasına yardımcı olmuştur. Şirketin temel avantajları arasında ücretsiz olarak küçük bir logo ve site ikonu oluşturma ve indirme imkanı olması yer almaktadır. Ücretli planlar raster ve vektör formatlarında logo, kartvizit, antetli kağıt, sosyal ağlar için resimler, marka kitabı vb. gibi diğer ürünleri indirmenize izin verir.
Şirket adı: G-Score Technologies Ltd

Adres: Hong Kong, No 5, 17/F Bonham Trade Center, 50 Bonham Strand, SHEUNG WAN
Epostal: support@logaster.com


Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.