Lojistik sektörünün kalbi İzmir'de atacak

Lojistik sektörünün kalbi İzmir'de atacak

MÜSİAD İzmir Şubesi ev sahipliğinde ”Sürdürülebilirlik Odağında Lojistik Sektörü ve Gelecek Trendleri” ana başlıklı MÜSİAD ‘Türkiye İstişare Toplantısı’ düzenlenecek.

İzmir’in ve Türkiye’nin potansiyelinin harekete geçirilmesi, sektörel sorun ve çözüm önerilerinin konuşulması ve sektörel istişarelerin gerçekleştirilmesi amacıyla 24 Şubat Cumartesi günü ”Sürdürülebilirlik Odağında Lojistik Sektörü ve Gelecek Trendleri”, MÜSİAD İzmir Şubesi ev sahipliğinde gerçekleşecek.

Türkiye İstişare Toplantısı’na (TÜİT) T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İzmir Valisi Dr. Süleyman Elban, MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı’nın yanı sıra bürokratlar, akademi, iş dünyası, STK’ temsilcileri ve Türkiye’nin dört bir tarafından MÜSİAD üyeleri katılacak.

MÜSİAD İzmir Başkanı Gökhan Temur ve MÜSİAD Lojistik Sektör Kurulu Başkanı Mehmet Metin Korkmaz’ın ev sahipliğinde, Balçova Termal Otel'de 2 oturumda gerçekleşecek toplantılarda, gün boyunca lojistik sektörünün dünü, bugünü ve gelecek trendleri ile ilgili konusunda uzman konuşmacılar ile paneller gerçekleştirilecek.

tuit-lojistik-davetiyesi.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.