‘Lokumcu Kızlar’ hayatını değiştirdi!

‘Lokumcu Kızlar’ hayatını değiştirdi!

İzmir’den Didim’e yerleştiğinde, kendisini oyalamak için Lokumcu Kızlar’ı yapmaya başlayan Ayşin Erol, oyalama işini büyüterek Ayşince Tasarım’ın kurucusu, iş kadını oldu.

İzmir’de yaşayan Ayşin Erol’un hayatını ‘Lokumcu Kızlar’ değiştirdi. İzmir’de çalışırken, işyerinin uzak yere taşınmasından dolayı işi bırakmak zorunda kalan Ayşin, işsiz kaldığı dönemde eşinin önerisi ve desteğiyle Aydın’ın turistlik ilçesi Didim’e yerleşmeye karar verdi. Eşiyle birlikte farklı bir hayat kurabilmek umuduyla Didim’e gelen Ayşin Erol, bir süre Didim’e tam olarak yerleşmeye karar verdi. Çalışmayı ve ürütmeyi çok seven Ayşin, evde kaldığı süreçlerde kendisine oyalamak için alçıdan ‘Lokumcu Kızlar’ yapmaya başladı. İnternet üzerinden sergilediği Lokumcu Kızlar, kıza sürede gelen talepler üzerine Ayşin Erol’a yeni bir çalışma alanı, daha fazla üretme imkanı sağladı. O da, Ayşin Tasarım’ı kurarak, işini daha profesyonelce yapmaya karar verdi.

20211008-140952.jpg

Ayşin Tasarım fikrini geliştirdiğinde evden çalışmanın artık kendisine yetmeyeceğini düşünen Ayşin Erol, “İnsanların ürettiklerimi dijital ortamda değil, bizzat görmek istediklerin de evden göstermekte sıkıntı yaşamaya başladım ve mecburen kendime işyeri açtım. Lokumcu Kızlar ile başlayan tasarım düşüncelerim, doğal taşlar ve doğal kokular üzerine gelişti. İşin ehlilerinden birebir ve online eğitimler aldım. Bana bu alanda yapmak istediklerim konusunda her daim deste olan yakınlarıma tabi ki teşekkür ediyorum ve önümüzdeki süreçte Ayşin Tasarımı daha da büyüterek yoluma devam etmeyi düşünüyorum” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum