Long Table Gelirleri Çocuk Köyü'ne

Long Table Gelirleri Çocuk Köyü'ne

Urla'da enginar tarlasının ortasında düzenlenen Long Table yemeğinin gelirleri Çocuk Köyü için kullanılacak.

Uluslararası Urla Enginar Festivalinin son gününde enginar tarlasının ortasında long table yemeği düzenledi. Gelirinin Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar (Koruncuk)  Vakfına Bağışlanacağı etkinlik Urla’nın Barbaros Köyünde 2 yıl önce temelleri atılan Çocuk Köyü için kullanılacak.

Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar’ında katıldığı yemeğe, İzmir Milletvekili Murat Bakan, Ekonomi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. F. N. Can Şımga Muğan, Urla Ziraat Başkanı Nurettin Kılıç, KORUNCUK Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Başkanı Işıl Nişli, Urlalı şarap üreticileri, Ege Koop Başkanı Hüseyin Aslan, Usta televizyoncu Aziz Üstel, Marka Yönetim Uzmanı Yelda İpekli, İş Adamı Okan Tapan ve eşi Şef Elif Tapan, Belediye Meclis Üyeleri, enginar tarlasının sahibi Tülin Karabin ve Bülent Karabin, Festivale katılan şefler, Medya Temsilcileri ve projeye destek vermek isteyen çok sayıda hayırsever katıldı.

b919b61e-d907-47d4-b8fa-cc80da9aaa64

Urla’nın Atatürk Mahallesi’nde (iskele) enginar tarlasının ortasına kurulan uzun masada enginarın çeşitli yemeklerine yer verildi.

“ENGİNARI TARLADAN SOFRAYA GETİRDİK”

Urla’nın çayır mevkisine, enginar tarlasına hoş geldiniz. Bugün burada enginarı “tarladan sofraya” getirdik sözleriyle konuşmasına başlayan Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar: “ Bugün festivalimizin sonuncu günündeyiz. Enginar festivali yapmaktaki amacımız çiftçimizi kalkındırabilmek ve yereli geliştirebilmekti. Festivalimiz bir amaca daha hizmet etti. İzmir’de yüreği iyiliklerle dolu bir grup var. Urla’da bir çocuk köyü kuralım dediler. Biz de tabi ki dedik. Ben çocukları çok seviyorum. İçinizdeki iyiliklerinizle buraya geldiniz. Desteğinizden dolayı hepinize selam olsun” ifadelerini kullandı.

“BU SOFRA İYİLİK DOLU BİR SOFRADIR”

Her zaman bizim yanımızda olan gönlü, kalbiyle hep bize destek olan Başkanımız Sibel Uyar’a, İzmir Ekonomi Üniversitesi’ne ve destek veren herkese çok teşekkür ediyorum diyen KORUNCUK Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Başkanı Işıl Nişli: “ bu sofra iyilik dolu bir sofradır. Burada bir köy var o köy sizin köyünüzdür. KORUNCUK Köy Kasım ayında açılıyor” şeklinde konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.