LÖSEV'den yeni yıl partisi

LÖSEV'den yeni yıl partisi

LÖSEV, Türkiye’nin dört bir yanında yeni yıl kutlamaları düzenleyerek çocukları mutlu etmeye devam ediyor. 8 ildeki irtibat ofisleri de yeni yıl moral etkinliği düzenleniyor.

LÖSEV Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı bünyesindeki lösemili ve kanser tedavisi gören çocuklar ve aileleri, yeni yıl kutlamaları ile motive oluyorlar. Etkinliklerde lösemili ve kanser hastası çocuklar dans edip şarkılar söyleyip, pasta kesip hediyelerini alıyor.

LÖSEV Genel Koordinatörü Hülya Ünver yaptığı açıklamada; “Her yıl olduğu gibi bu yılı da çocuklarımız ve ailelerimizle mutluluk ve neşe dolu kutlamalarla bir arada karşılayacağız. Bunun için Türkiye’nin dört bir yanında çocuklarımız için partiler düzenliyoruz. Herkesin yeni yıl dileği farklıdır ama biz LÖSEV olarak tüm çocuklarımızın sağlıklarına kavuştuğu, mutlu bir yıl olmasını diliyoruz.” dedi.

Vakfın İzmir’de Ege Palas Otel ev sahipliğinde gerçekleştirilen yeni yıl organizasyonunda bölgede LÖSEV’e kayıtlı lösemi ve kanser hastası onlarca çocuk gönüllerince eğlendi. Palyaço ve stand up gösterileri ile moral ve motivasyon depolayan minikler yeni yıla güzel bir başlangıç yaptılar.

1.jpeg

LÖSEV Çocukların Manevi Anlamda da Yanında

Kurulduğu ilk yıllarda lösemili çocukların yaşadığı zorluklara karşı savaşan LÖSEV, son yıllarda tüm kanser hastalarına da maddi -manevi desteklerini ulaştırıyor. 23 yıl önce lösemili çocukların tedaviye ulaşmasındaki zorluklara karşı kurulan LÖSEV, bugün aldığı bağışlarla lösemili çocukların yanı sıra tüm kanser hastalarının yardımına koşuyor. Doktorlar tedavi sürecinde moral çok önemli diyor. LÖSEV sadece maddi anlamda değil manevi anlamda da hastaların yanında. Destek olmak isteyen herkes ofislerin bulunduğu illerde (Ankara- İstanbul- İzmir- Bursa- Adana, Antalya, Kayseri, Eskişehir, Samsun) ofislere giderek, 0312 447 0660 numaralı telefonu arayarak ya da tek tıkla kolayca www.losev.org.tr adresinden LÖSEV’ destekte bulunabiliyor.

2.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.