Lüks AVM'den otopark mağazası!

Lüks AVM'den otopark mağazası!

İzmir’in lüks alış veriş merkezlerinden birisi olan Optimum’da, vatandaşların hizmetine sunulması şartıyla yapılan ve ruhsatlandırılan otopark, düşük fiyatlı ürünlerin satıldığı mağaza haline getirildi.

MEDYA EGE - İzmir’in Gaziemir İlçesi’nde bulunan lüks alış veriş merkezi Optimum’dan, işletme ruhsatına aykırı, müşterilerini kızdıracak bir uygulama geldi. Optimum işletmesi, AVM’nin altında bulunan ve ruhsatlarda otopark olarak gösterilen alanları satış mağazası haline getirdi. Basmane sokaklarında, kaldırımlarda kurulan Bit Pazarı misali satış mağazası kuran Optimum, otopark alanı olarak ruhsatlarında görünen yerleri karışık marka, düşük fiyatlı ürünlerin satış mağazası haline getirdi.

whatsapp-image-2023-04-28-at-12-04-44.jpeg

Optimum AVM’ye gelen müşteriler, lüks mağazalarda alış veriş yapabilmek için otoparka girdiklerinde, otopark alanlarının mağaza olduğunu görünce şaşkınlık içinde kaldıkları gibi sitem de ettiler. Araçlarını park etmek için doğru dürüst yer bulmakta zaten sıkıntı çeken müşteriler, var olan otoparkın düşük fiyat mağazası haline getirilerek otopark alanlarının gasp edilmesinden dolayı memnun olmadıklarını belirttiler.

9cc3f915-19a1-4007-8c77-90074c72a347.jpg

Optimum AVM’nin daimi müşterileri bu uygulamanın alış veriş merkezine kalitesizlik getirdiğini, işletme mantığında düşüklük getirdiğini belirtirken, “Normal müşterilerin memnun etmeyecek bu uygulamayla Optimum yakında sokaklarda kurulan Bit Pazarı mağazası haline dönüşür. Müşterisine haksızlık ve düşüklük yapmanın bir bedeli illa ki olur.” Dediler.

5daa1149-6864-4a66-9c27-41856ba57f9b.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.