LÜKS KONUTUN YENİ ADI SEDİMEGA YAPI

LÜKS KONUTUN YENİ ADI SEDİMEGA YAPI

İzmir’de uzun yıllardır nitelikli konutlar üreten firmaların güçbirliği ile kurulan Sedimega Yapı’nın ilk projesi Sedistar Rezidans’ın tanıtımı yoğun ilgi gördü.

İnşaat sektöründe uzun yıllardır ürettikleri projelerle tecrübe sahibi olan Kerem Güney Avcı ve Hayrettin Büyüksu’nun ortaklığıyla geçtiğimiz Ocak ayında kurulan Sedimega Yapı A.Ş. inşaat sektöründe İzmir’in yeni markası olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. İzmir’in en sağlam zemine sahip yerlerinden biri olan Gümüşpala’da körfez manzaralı parsellerde lüks konut anlayışını değiştiren projesiyle dikkat çeken Sedimega Yapı prestijli olduğu kadar üst düzey güvenli projesi Sedistar Rezidans’ın tanıtımını gerçekleştirdi. İzmir Körfezi’nin eşsiz manzarasına sahip Sedistar Rezidans’ın tanıtım kokteyline çok sayıda seçkin konuk katıldı.
 
Tanıtım kokteylinde konuşan Proje Müellifi Yüksek Mimar Arzu Avcı, “Hem projemizin genelinde hem de daire adedi olarak manzaradan maksimum faydalanmaya çalıştık. Bunun dışında orta bölümde, projenin hantal bir yapısı olmaması amacıyla ciddi bir atrium alanı ayırdık. Orta bölümde büyük bir bahçe alanı yarattık. Bu bahçede ön kısımla arka kısmı birleştiren bir köprü sistemi kurduk. Bu köprü hem iki bloğu birbirine bağladı hem de yapıya hareketlilik kazandırdı. Cephede mümkün olduğunca cam detayı kullanarak manzarayı maksimum düzeyde içeri kattık” dedi.
 
TOPLAM 48 DAİRE BULUNUYOR

Toplam 11 kattan oluşan rezidansta 1+1’den 5+1’e kadar farklı özelliklerde her kesime hitap eden daireler bulunduğunun altını çizen Arzu Avcı, “Binamızın ilk 2 katı otopark olarak düzenlendi. Sonra sosyal tesislerin ve işyerlerinin bulunduğıu katlar planlandı. Bu alanda kafeterya, fitnes salonu, yüzme havuzu, sauna, Türk hamamı ve alışveriş merkezi yer alacak. Son 8 kat ise konut alanı olarak değerlendirildi. Ayrıca son katta bir açık yüzme havuzu ve kafeterya da yer alacak” diye konuştu. Arzu Avcı, 48 dairenin tamamının akıllı ev sistemiyle donatıldığını, tüm daire girişlerinin atriuma baktığını ve bu atriumda çocuklar için güvenli bir oyun alanı olduğunu da sözlerine ekledi. Dairelerin salon ve yatak odalarının panaromik deniz manzarasına sahip olduğunu vurgulayan Arzu Avcı, “Daire sakinleri sabahları lodosu, akşamları ise güneşim batışını muhteşem panaromik manzara eşliğinde seyredebilecekler” ifadelerini kullandı. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.