Luna Akademi eğitimlerine büyük ilgi

Luna Akademi eğitimlerine büyük ilgi

Luna Akademi'nin gönüllü bir tanışma ilkesiyle yola çıktığı “Kişisel Gelişim Etkinliği”, bu kez Kordon Balık Restoranda gerçekleştirildi.

Kişisel Gelişim Etkinliği, Luna Akademi kurucusu ve yazar Saliha Dökmeci’nin farklı eğitmenleri  ve bilgilerini daha  çok kişiye  ulaştırıp  hem eğitimci hem eğitim gorenlere faydalı olabilmek adına  gerçekleştirmiş olduğu bir etkinliktir.

Genellikle üç konuşmacının yer aldıgı etkinliklerde katılımcılar çeşitli çalışmaları deneyimleme sansı buluyor. Son etkinlikte Terapist Tutku Çetiner Ural ,Bioenerji uzmanı Ali Nazım Bahşiş ve Psikolog Bahriye İncirmen kendi alanlarını hem tanıttılar hem de uygulamalı olarak katılımcılara deneyimleme şansı yarattılar.

screenshot_20181226-120939.jpg

ilk olarak Terapist Tutku Çetiner Ural  düşünceleri iyileştirerek sağlık ve ilişkileri düzenlemeyi Ali Nazım Bahşis Bioenerji  nedir, toplu şifa enerji çalışmasını  uygulattı. Psikolog Bahriye İncirmen ise bilinçaltında paranın akışını engelleyen durumları temizleme ve para akışını hızlandırma ile ilgili bilgiler paylaştı. En uzun geceye özgü geleneksel  nar  ile dilek  tutma olayını da gelen katılımcılarla paylaştı. Herkese yeni sayfalar açmayı hedefleyen Luna akademi yi instagram hesabından da takip edebilirsiniz. 

screenshot_20181226-121041.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.