Luvi Grup'tan önemli yatırım!

Luvi Grup'tan önemli yatırım!

Sevye Mimarlık, Tankar, Kar Yapı, Luna Elektrik Elektronik, MK Mimarlık ve Fırat Group'un ortaklığıyla kurulan Luvi Grup, Urla'daki yeni projesi Luvi Urla ile İzmir'de önemli bir yatırıma daha imza attı.

Luvi Urla'nın satış ve pazarlamasını üstlenen Coldwell Banker Masse Brokeri Seyhun Acar ve Gayrimenkul Danışmanı Nergiz Erişir, Urla Kalabak mevkiinde, denize yürüme mesafesindeki konumuyla dikkat çeken Luvi Urla'da toplam 38 lüks villa bulunduğunu söyledi. İzmir Çeşme otobanına ve Urla merkeze de yakın bir konumda olan ve yapımı devam eden Luvi Urla'da konutların yarısına yakınının satıldığını belirten Acar, projenin hem mimarisi hem de peyzajıyla dikkat çektiğini dile getirdi.

seyhun-acar-ve-nergi̇z-eri̇şi̇r.jpg

YENİ BİR YAŞAM ALANI

Luvi Urla'nın yatırımcıların ve oturmak isteyenlerin beğenisiyle karşılaştığını ifade eden Seyhun Acar, “ Luvi Grup'un, Luvi Narlıdere'den sonra İzmirdeki ikinci prestij projesi olan Luvi Urla hem şehire yakın hem de doğayla iç içe yaşama imkanı sunuyor. Proje, gerek uluslararası kalite stantlarındaki tasarımı gerekse de kullanılan malzeme kalitesi ve peyzajıyla müşteri memnuniyeti odaklı bir yapıya sahip. 38 villadan oluşan proje, modern ve lüks arayışı içerisinde olanlara özgün bir alternatif sunuyor. Luvi Urla mavi ve yeşilin birleştiği ve temiz havasıyla da şehrin gürültüsünden uzak yaşamak isteyenler için önemli bir yaşam imkanı oluşturuyor. Luvi Urla'da 1 buçuk katlı 3+1 ve 4+1 tiplerinde villalar bulunuyor. Ortak yüzme havuzunun yanısıra müstakil havuzlu konutlar da bulunuyor. Coldwell Banker Masse olarak projenin tek yetkili satış pazarlama sorumlusuyuz. İzmirde önemli bir yatırım ve yaşam olanağı sunan Luvi Urla, hem şehir içinden hem de şehir dışından ilgi görüyor. Konutların 2022 Haziran ayında anahtar teslimi yapılması planlanıyor” diye konuştu.

luvi̇-urla-3.jpeg

KONUMUYLA DA DİKKAT ÇEKİYOR

Luvi Urla'nın konumuyla da dikkat çektiği bilgisini veren Coldwell Banker Masse Gayrimenkul Danışmanı Nergiz Erişir de sözlerini şöyle sürdürdü: “Pandemi ve deprem sonrasında müstakil konut projelerinin önemi de giderek artıyor. Luvi Urla hem doğayla iç içe konumu hem de ulaşım kolaylığıyla şehir merkezine yakınlığı nedeniyle ilgi görüyor. Villalar, yaşam konforunu artıracak şekilde lüks ve yalın dokunuşlarla tasarlandı. Proje İzmir şehir merkezine 38 km, ülkemizin en popüler tatil beldelerinden Çeşme’ye 32 km, havaalanına ise 55 km mesafede yer alıyor. Luvi Urla hakkında ayrıntılı bilgi almak isteyenler www.luvigrup.com adresini inceleyebilir, proje alanında yer alan satış ofisimizi ziyaret edebilir”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.