Luvi Urla Sakinleri Tanışma Partisinde Buluştu

Luvi Urla Sakinleri Tanışma Partisinde Buluştu

Urla’da yeni bir yaşam alanı sunan villa projesi Luvi Urla’nın satış ve pazarlamasını yürüten Masse Gayrimenkul, Luvi Urla'da gerçekleştirdiği tanışma partisinde proje sahipleri ve yatırımcıları bir araya getirdi.

Her biri sektöründe tanınmış firmalar olan Sevye Mimarlık, Tankar, KarYapı, Luna Elektrik Elektronik, MK Mimarlık ve Fırat Group'un ortaklığıyla kurulan Luvi Grup'un Urla Kalabak Mevkiinde yapımı devam eden projesi Luvi Urla'da kalıtımcılar projenin son halini de inceledi.

5.jpg

Projenin satış ve pazarlamasını üstlenen Masse Gayrimenkul Ofis Brokeri Seyhun Acar ve Gayrimenkul Danışmanı Nergis Erişir, Urla Kalabak mevkiinde, denize yürüme mesafesindeki konumuyla dikkat çeken Luvi Urla'da toplam 38 lüks villa bulunduğunu ve 10 adet stoklarının kaldığını belirtti.
Proje hakkında bilgi veren Seyhun Acar, “Luvi Urla 27 dönüm arazi üzerinde 38 adet 3+1 ve 4+1 konseptteki villalardan oluşuyor. 3+1 seçenekler ortak havuzlu, 4+1 villalarda da ortak havuz ve müstakil havuz seçeneği bulunuyor. Aynı zamanda projede tek kat 4+1 müstakil havuzlu villa seçeneği de var. Ulaşım olanakları ve hem mimarisi hem de peyzajıyla dikkat çeken projede anahtar teslim tarihi ise Haziran 2022 olarak öngörülüyor. Banka kredisi seçenekleriyle de önemli bir yatırım fırsatı sunuyor” diye konuştu.

luvi-urla-2.jpeg

MÜSTAKİL YAŞAM FIRSATI

Seyhun Acar, müstakil yaşam arayanlar için önemli bir yatırım fırsatı sunan Luvi Urla'nın mavi ve yeşilin birleştiği, temiz havası ve şehrin gürültüsünden uzak lokasyonu ile önemli bir yaşam imkanı oluşturduğu bilgisini verdi. Acar sözlerini şöyle sürdürdü: “Proje İzmir şehir merkezine 38 km, ülkemizin en popüler tatil beldelerinden Çeşme’ye 32 km, havaalanına ise 55 km mesafede yer alıyor. Luvi Urla hakkında ayrıntılı bilgi almak isteyenler www.luviurla.com adresini inceleyebilir, proje alanında yer alan satış ofisini ziyaret edebilir”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.