MABEM Manisa'nın 17 İlçesinde Öğrencilere Seviye Tespit Sınavı Yaptı

MABEM Manisa'nın 17 İlçesinde Öğrencilere Seviye Tespit Sınavı Yaptı

Manisa Belediyesi'ne ait MABEM, üniversite ve lise sınavlarına hazırlanan Manisalı gençlere seviye tespit sınavı düzenledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi kapsamında çalışan MABEM Kursları, lise ve üniversite sınavına hazırlanan Manisalı gençler için Seviye Tespit Sınavı düzenledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal belediyeciliğin örnek uygulamalarında biri olan ve yakaladığı başarılarla adından söz ettiren MABEM kursları öğrencilere desteğini sürdürüyor. MABEM kursları tarafından 17 ilçe de lise ve üniversite sınavlarına girmeye hazırlanan öğrencilere Seviye Tespit Sınavı (STS) yapıldı. 17 ilçeden 3780 öğrencinin katıldığı sınavlarla öğrenciler, girecekleri önemli sınavlar öncesinde son durumlarını kontrol etme fırsatını elde ettiler.

Yapılan sınavlarla ilgili bilgiler aktaran Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, “MABEM kurslarıyla yakaladığımız başarı çıtasını daha yükseklere çekmek adına öğrencilerimiz bu sınavlarla üniversite ve liseye hazırlıyoruz. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda Atatürk İlke ve İnkılaplarına, vatanımıza, milletimize hayırlı evlatlar yetişmesine katkı sağlıyoruz. 17 ilçeden 3780 öğrencinin girdiği bu sınav sayesinde öğrencilerimiz büyük sınav öncesinde durumlarını kontrol etme fırsatı elde ettiler. Umarım onlar için faydalı olacaktır” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.