Macbook'a Pembe Renk Seçeneği Eklendi

Macbook'a Pembe Renk Seçeneği Eklendi

Dünyanın en kaliteli bilgisayar üreticileri arasından gösterilen Apple geçen yıl piyasaya sürdüğü 14 inçlik Macbooklar'da donanım güncellemesi yaparak, yeni renk seçeneğini de dahil ederek satışa sundu.

Dünyanın en iyi bilgisayar üreticileri arasında gösterilen Apple 2015'te çıkardığı 12 inçlik Macbook serisini donanımsal olarak güçlendirerek yeniden piyasaya sürdü. Yenilenen haliyle tekrar piyasaya sürülen bilgisayara pembe renk seçeneği de eklendi.

Apple geçen yıl piyasaya sürdüğü 12 inçlik retina ekrana sahip laptoplarını yenileyerek satışsa sundu. Beklenmedik şekilde eski sürüm bilgisayarını güncelleyen Apple, pembe renk seçeneğini de ekledi. Donanımsal özellikleri güçlendirilen Macbooklar, 2304x1440 piksel çözünürlük imkanıyla geliyor. Görüntü kapasitesi oldukça iyi olan Macbooklar'ın işlemcileri değiştirilerek, Intel 6. nesil Skylake kullanıldı. Bu işlemciler 1.1 GHz ve 1.2 GHz kapasiteye sahipler. Öte yandan Apple grafiklerde de düzenlemeye giderek bilgisayarlarda yüzde 25'e sahip performans artışı sağlayan Intel Graphics 515 çipi kullanmaya başladı.

Satın alırken iki donanım seçeneği verilen RAM'de ise standart olarak 8 GB kullanılıyor. Yeni özellikleriyle beraber pil süresi 11 saate ulaşan Macbook 256 GB veya 512 GB PCI-e SSD seçeneğiyle sattın alınabiliyor.

Seçeneğe göre 5199 lira veya 6299 lira

En kalın noktası 1.31 cm olan ve bir kilogramdan hafif olan Macbook'ta ağırlıkta, kalınlıkta veya kasada en ufak değişiklik yapılmamış. Yeni model Macbooklarda olduğu gibi yine cihazda sadece USB-C bağlantısı var. 12 inç ekranlı bilgisayarda Apple tarafından ilk defa iPhone 6s ile sunulan renk seçeneği olan pembe de yer alıyor. Rose gold adı verilen renk seçeneğiyle beraber seçilebilen Macbooklar'ın ABD fiyatı değişmediği için Türkiye'de de değişmeyi düşünülürse tercihlere göre 5199 lira veya 6299 lira üzerinden satışa çıkarılacağı düşünülüyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.