Macfit ile Daha İyi Bir Yaşama Adım At!

Macfit ile Daha İyi Bir Yaşama Adım At!

Türkiye’nin sağlıklı yaşam ve spor markası MACFit, daha iyi bir yaşam için herkesi kulüplerine çağırıyor.

2007 yılından beri sporu herkes için erişilebilir hale getiren MACFit, üyeleri ile birlikte daha iyi bir yaşamın kapılarını aralıyor. Fitness sektöründe inovatif bakış açısıyla liderliğini koruyan marka, en iyi ve en yeni hizmeti sunmak için var gücüyle çalışıyor. Sürdürülebilir farklı projelerle üyelerinin daima tüm ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlar.

İstanbul spor salonu, Ankara spor salonu, İzmir spor salonu ve farklı 12 şehirde toplamda 98 kulübüyle hizmet veren MACFit markası, aylık ve yıllık üyelik seçenekleriyle herkesi kulüplerinde spor yapmaya davet ediyor. Taahhütlü ve taahhütsüz olarak üye olabileceğiniz kulüpler, ayrıca Gold üyelik gibi içinde birçok ücretsiz avantajı barındıran üyelik tipine sahip. Gold üyelik seçeneği ile dilediğiniz MACFit kulübünü kullanabilir, özel derslerde ve NUSPA’da indirim fırsatından yararlanabilirsiniz. Daha birçok avantaja sahip Gold üyelik MACFit kulüplerinde sizi bekliyor.

Eğer grup dersleri sizin için öncelikli ise MACFit kulüpleri tam size göre. Onlarca farklı ve dinamik spor salonu grup derslerinden ücretsiz olarak faydalanabilir, hedeflerinize kolayca ulaşabilirsiniz. Birçok farklı kategoride onlarca ücretsiz grup dersine dilediğiniz zaman rezervasyon yaptırarak katılabilirsiniz. Kardiyodan kuvvete, yogadan pilatese onlarca farklı ders seçeneği her hedefe ve ihtiyaca göre kulüplerde mevcut.

Outdoor grup derslerini de bünyesinde barındıran marka, “dilediğin yerde, dilediğin zaman spor” mottosuyla her ihtiyaca yönelik hizmet sunuyor. Üyeleri için şehrin farklı lokasyonlarında grup dersleri düzenleyerek açık havada sporu da sahipleniyor. Outdoorda spor yapmak isteyenler için benzersiz bir fırsat sunan kulüpler, ayrıca MAC Runners ve MAC Bikers isminde koşu ve bisiklet gruplarına sahip.MAC Runners ve MAC Bikers adı altında birçok farklı festival ve maratona eğitmenleri ve üyeleri ile birlikte katılım sağlıyor.

Alanında uzman MAC eğitmenleri ile özel ders imkanı da yine kulüplerde mevcut. İster online, ister kulübe giderek kolayca üye olma imkanına sahip olan kulüpler, 14 yaş ve üstü herkes için sadece bir adım uzaklıkta. Hemen MACFit’e üye olabilir, daha iyi bir yaşam için ilk adımı atabilirsiniz. Detaylı bilgi için; https://www.macfit.com.tr/kulupler/ankara/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

whatsapp-image-2022-11-03-at-12-49-34.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.