Madalya avcısı Serkant Aydoğmuş

Madalya avcısı Serkant Aydoğmuş

İzmirlilerin yakından tanıdığı kuaför Serkant Aydoğmuş, Bulgaristan’ın başkenti Sofya’da düzenlenen ve 27 ülkenin katıldığı “Hair Fashion Show” da “CMC CAT Türkiye Kuaförler Milli Takımı” ile birinci oldu.

İzmirlilerin yakından tanıdığı kuaför Serkant Aydoğmuş, Bulgaristan’ın başkenti Sofya’da düzenlenen ve 27 ülkenin katıldığı “Hair Fashion Show” da “CMC CAT Türkiye Kuaförler Milli Takımı”  ile birinci oldu. Bireysel kategoride ise bayanlar topuzunda 3. cülüğü elde eden Serkant Aydoğmuş, Milli Takım adına İzmir’den tek başına katıldığını belirterek “İzmirlilerin adını duyurduğum için çok mutluyum. Hedefim daha birçok madalya ve kupayı İzmir’e kazandırmak diye konuştu.

Kazandığı kupa ve madalyalar masaya sığmadı

30 yıldan bu yana kuaförlükle uğraşan İzmirli Serkant Aydoğmuş, en son katıldığı yarışmanın dışında şimdiye kadar dünyanın çeşitli ülkelerinde katıldığı yarışmalarda 3 dünya şampiyonluğu ve bir kez de dünya 3.lüğü elde etti. Sayısız madalya ve plaketlere sahip olan Serkant Aydoğmuş, milli takım olarak 2018 yılında da hedefe ulaşacaklarını ifade etti.

2018 yılı saçlarıyla bilgi verdi

Türkiye’nın yakından tanıdığı Kibariye,Burcu Güneş gibi sanatçılarında İzmir’de kuaförlüğünü yapan Serkant Aydoğmuş, 2018 saçları hakkında da bilgi verdi. Bu yıl kısa, küt, kahküle dayalı modellerin gözde olacağını belirten Aydoğmuş, “Okyanus, holografik,mat,bordo, gökkuşağı renklerini de saçlarda görmemiz mümkün. Ama ben her zaman yüz tipinize uygun saç kesim modellerini öneriyorum” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.