MADEN SUYU ŞİFASI

MADEN SUYU ŞİFASI

Vücut direncimizin azaldığı bugünlerde uzmanlar maden suyu ile ilgili birçok görüş belirtmekte.

Doğal ilaç olarak görülen Beypazarı Doğal Maden Suyu bulantı, halsizlik, baş dönmesi veya tansiyon düşüklüğü gibi yaşanabilecek rahatsızlıkların engellenmesinde son derece etkili…

Yaz ayları boyunca aşırı sıcaklardan ve güneş ışınlarından etkilenen insan vücudu terlemeye bağlı olarak mineral kayıpları yaşamakta.Bu durumun özellikle yaşlı ve çocuklarda büyük sorunlara yol açabileceğini belirten uzmanlar, problemlerin önlenmesinde günde 1-2 adet maden suyu içmenin büyük oranda engelleyici olabileceğini vurguluyorlar.

“MADEN SUYU VE SODANIN AYNI ŞEY OLARAK DÜŞÜNÜLMESİ BÜYÜK BİR YANILGIDIR”

Beypazarı Doğal Maden Suyu tamamen doğal olarak elde edilen mineralli şifa kaynağı iken, sodanın içme suyuna karbondioksit ve bikarbonat eklenmesi ile elde edildiğinin altını çizen Beslenme ve Diyet Uzmanı Dyt. Hülya Çağatay ; “Maden suyu ve sodanın aynı şey olarak düşünülmesi büyük bir yanılgıdır.Sodanın mineral açısından hiçbir katkısı yokken Beypazarı Doğal Maden Suyu gerçek bir mineral takviyesidir. Gelişme çağındaki çocuklarda bile ayran ile karıştırarak içilmesi kemik gelişimini önemli oranda destekleyecektir.” şeklinde konuştu.

Sağlıklı yetişkin bireylerin günde en az 2 şişe maden suyu içilebileceğini ifade eden Çağatay;“Maden suyunu doğadan gelen şifa olarak nitelendiriyorum. Çünkü içeriğinde yer alan mineraller ile sağlık için gerçek bir şifa kaynağıdır. Yıllardır süre gelen maden suyu tüketimimiz ile farkında olmadan kemiklerimizi koruyor ve günlük mineral ihtiyacımızı sağlayabiliyoruz. Özellikle içeriğindeki magnezyum ile kalp dostu, kalsiyum ile kemikleri güçlendirici, bikarbonat ile mide ve sindirim sistemi desteği, florür ile diş sağlığını koruyucu gibi çok önemli etkilere sahiptir.” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.