Mafya Düğününe Helikopterle Gitti

Mafya Düğününe Helikopterle Gitti

Ünlü mafyanın torunu helikopterle indi.

İtalya’da evlenen ünlü mafya babasının torunu kilise meydanına helikopterle indi. Bölge bu yüzden üç saat trafiğe kapatılınca soruşturma açıldı
İtalya'nın Calabria bölgesinde gerçekleşen bir mafya düğünü ülke gündeminde üst sıralara oturdu ve yargıya taşındı. Calabria'nın ünlü mafya babalarından birinin torunu olan Antonio Gallone (31) ve Aurora isimli nişanlısı perşembe günü evlendi.

MEYDAN KAPATILDI
Çift, nikâhın kıyılacağı Nicotera kentindeki kilise meydanına helikopterle indi. Lüks araçlarla gelen davetliler yüzünden kentin en büyük meydanı trafiğe kapatıldı. Nikâh kıyıldıktan sonra Gallone çifti, tıpkı geldikleri gibi helikoptere binerek romantik bir tur atmayı da ihmal etmedi. Ancak düğün sona erdikten sonra Gallone ailesinin ne helikopter için ne de kilise meydanını trafiğe kapatmak için izin almadığı ortaya çıktı. Gallone ailesi hakkında suç duyurusunda bulunulurken, savcılar düğünle alakalı inceleme başlattı.

VEKİL: MAFYA UÇUYOR!
Yerel yöneticilerin de davetli listesinde bulunduğu tespit edilirken, Beş Yıldız Partisi Milletvekili Delila Nesci yaptığı açıklamada şöyle dedi: "Calabria bölgesinde tıpkı başkentimiz Roma'da olduğu gibi mafya rahat rahat uçuyor. Buna karşılık hükümetimiz sağır, aptal ve kör." Milletvekili Delila Nesci, olayla alakalı parlamentoda da soruşturma talep edeceklerini duyurdu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.