MAGİAD Pelitalan’da öğrencilerle biraraya geldi

MAGİAD Pelitalan’da öğrencilerle biraraya geldi

Manisa Genç İşadamları Derneği (MAGİAD), başlatmış oldukları ‘MAGİAD Sizinle’ projesi kapsamında Pelitalan Mahallesi’ne giderek öğrencilerle buluştu.

MAGİAD, Yeşilay Manisa Şubesi, MAGİAD Celal Bayar Üniversitesi Öğrenci Temsilciği ve Doğa Koleji ile birlikte yürüttükleri ‘MAGİAD Sizinle’ projesi kapsamında Yunusemre İlçesi Pelitalan Mahallesi’nde bulunan Pelitalan İlköğretim okulu öğrencileriyle buluştu. MAGİAD Öğrenci Temsilciği öğrencileri ‘MAGİAD’la Kodluyoruz’ projesi çerçevesinde öğrencilere kodlama dersi verdi. 

 MAGİAD, Yeşilay ve Doğa Koleji hazırladıkları hediyeleri öğrencilere verdi. Okul bahçesine kurulan oyun parkında vakit geçiren öğrenciler daha sonra toplu olarak hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Başkan Ömer Geriter’den ‘Magiad Sizinle’ her yerde vurgusu
 

MAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Geriter, “Bugün kırsal mahallelerimizden birisi olan Yunusemre İlçemizin, Peliatalan Mahallesi’ndeyiz. Burada bulunan okulda öğrencilerimizle ‘MAGİAD Sizinle’ projesi kapsamında bir araya geldik. Yeşilay Manisa Şubesinden arkadaşlarımız çeşitli hediyeler getirerek öğrencilerimize dağıttı. Manisa Celal Bayar Üniversitesi öğrenci topluluğumuzla birlikte kodlama eğitimini de öğrencilere veriyoruz. Manisa Genç İşadamları olarak, projelerimizi tüm hızıyla sürdürüyoruz. Bugün buradaki programlarımızın devamı önümüzdeki günlerde devam ettireceğiz. Onlara hem iş dünyası, hem Yeşilay ile birlikte bağımlılıklarla ilgili bilgilendirmelerde bulunacağız. Bugün buraya Celal Bayar Üniversitesi öğrencilerimizle birlikte gelmemizin nedeni, zorunlu eğitim sonrasındaki hayatlarında atacakları adımlarda bir nebzede olsa fayda sağlayabilmektir. MAGİAD Sizinle projemizi önümüzdeki günlerde farklı ilçelerimizin mahallelerinde de gerçekleştirmeye devam edeceğiz.”

Yeşilay öğrencilere hediyeler dağıttı
 

Yeşilay Manisa Şube Başkanı Salih Fulcun, yapılan etkinlikte Yeşilay olarak üzerine düşen görevi yerine getirdiklerini bu kapsamda öğrencilere bağımlılıkla mücadele konusu kapsamında çeşitli hediyeler dağıttıklarını ifade etti. 

Onay: “Projelerimiz tüm hızıyla devam edecek” 
 

Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nde (MCBÜ) görevli Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu öğretim görevlisi Prof. Dr. Meltem Onay, “MAGİAD ve Yeşilay ile birlikte yürüttüğümüz projelerden birisi olan MAGİAD Sizinle adı altında, Manisa’nın 17 ilçesinde bulunan öğrencilerimize ulaşmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda bugün Pelitalan Mahallesi’nde bulunan Pelitalan İlköğretim Okuluna gelerek buradaki öğrencilerimizle bir araya geldik. Burada öğrencilerimize MCBÜ olarak kodlama eğitimi verdik. Bu tür projelerimiz tüm hızıyla devam edecek, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.