Mahalle muhtarından Başkan Çerçioğlu'na hizmet teşekkürü

Mahalle muhtarından Başkan Çerçioğlu'na hizmet teşekkürü

Pirlibey Muhtarı Mustafa Kaner, Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından mahallesine yapılan yatırımlar için memnuniyetini ifade etti. Muhtar Kaner, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na yapılan hizmetler için teşekkür etti.

Mahalle genelindeki çalışmalar ile ilgili konuşan Kaner, “Şuan kanalizasyon ve içme suları şebekelerinin değişim çalışmaları var. Bugüne kadar 22 bin metre kullanma suyu şebeke değişimi gerçekleşirken, 17 bin metre kanalizasyon hattı yenilendi. Bu bizim kanayan bir yaramızdı. Şimdi ise kullanma suyu hattı evlere kadar çekildi. Ayrıca mahallemize yakın dağlarda bulunan 3 pınardan (iyi su dediğimiz) içme suyu, yaklaşık 20 kilometre mesafeden mahallemize getirildi ve su depomuzla buluştu. Mahallemizde hiç kimse bugüne kadar su sorunu yaşamadı. Şuan A kalite bir su kullanıyoruz. Suyumuzun tüm tetkikleri yapılmış olup, sağlığa zararlı hiçbir bulgu çıkmamıştır. Bu hizmetlerinden dolayı Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na Pirlibey sakinleri adına teşekkür ediyorum” dedi.

foto-1-1.jpeg

"SÖZ VERDİ, YAPTI"

Kaner, “Pirlibey Mahallesi’nin altyapı ve şebeke suyu çalışmaları konusunda Özlem başkanımızdan talepte bulunduğumda, başkanımız en kısa zamanda yapacağız diye bana söz verdi. Bugün ise girilmez denilen ara sokaklarda bile alt yapı çalışması yapıldı. Altyapı çalışmalarının bittiği yerlerde asfalt çalışmaları devam ediyor. Bir buçuk yılda tamamlanması planlanan altyapı çalışmaları 8 ay gibi kısa sürede tamamladı. Bu kadar kısa sürede bu çalışmaları gerçekleştirdiği için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na mahallem ve şahsım adına çok teşekkür ederim. İstek ve taleplerimizin hemen cevap bulmasından dolayı çok memnunuz” diye konuştu.

foto-3-1.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.