Mahkemece beraat eden Başkan Kayalar'dan Türk Adaleti'ne teşekkür: Hak yerini buldu

Mahkemece beraat eden Başkan Kayalar'dan Türk Adaleti'ne teşekkür: Hak yerini buldu

Görevden alınan Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar beraat etti.

Hakkında yöneltilen iddialar neticesinde 6 Temmuz 2022 yılında yargılama nedeniyle görevden el çektirilen Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar beraat etti.

Adalet arayışını sürdürürken, Yüce Türk adaletine olan güveninin hiç sarsılmadığını belirten Başkan Kayalar “Menderes halkının iradesinin sonucunda ilçeme hizmet etmem gereken zamanı, adalet arayışı için mahkeme salonlarında geçirdiğim için çok üzgünüm. Elbette, bu süreçte adalete, Türk Yargısına olan inancım hiç sarsılmadı. Bugüne kadar yaptığım her işte ve kendimden eminim. Belediye Başkanlığım süresinde her zaman hak, hukuk ve adaleti gözettim. Bu duygularla hiç endişe duymadım ve hak yerini buldu” dedi

Zor günlerin; partisinin ve yol arkadaşlarının kendisine olan inancı ve desteğiyle üstesinden geldiğini belirten Başkan Kayalar “Geçirdiğim bu zorlu süreçte partimin, yoldaşlarımın desteği hep yanımdaydı. Cumhuriyet Halk Parti’sinin kuruluş iradesinin yapı taşları olan hak ve hukuk prensiplerini asla terketmediğim ve terketmeyeceğim konusunda inançları ve tanıklıkları bu süreçten daha güçlü çıkmamı sağlamıştır” dedi.

Artık bu süreci geride bıraktığını ve kaldığı yerden daha güçlü bir şekilde devam edeceğini belirten Kayalar “Yapacak işimiz çok, bu durumlar bizi yıldırmaz. İlçem için, vatanım için, partim için çalışmaya devam edeceğim. Beni hiç yalnız bırakmayan parti büyüklerime, sarsılmaz inançları ile hep yanımda olan yol arkadaşlarıma ve adaletin tecellisine katkı sunan yüce yargı mensuplarına çok teşekkür ediyorum” dedi.

whatsapp-image-2024-01-04-at-09-43-12.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.