Mahmut Atilla Kaya, "CHP gidecek, İzmir'de koku bitecek"

Mahmut Atilla Kaya, "CHP gidecek, İzmir'de koku bitecek"

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in İzmir Körfezi'ndeki kirlilik hakkındaki sözlerine, tepki gösteren AK Parti İzmir Milletvekilli Mahmut Atilla Kaya, "CHP gidecek, İzmir'de koku bitecek" dedi.

Medya Ege- AK Parti İzmir Milletvekilli Mahmut Atilla Kaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in İzmir Körfezi'ndeki kirliliğe yönelik sözlerine tepki gösterdi.

“Geleceğin Türkiye'si İzmir” başlıklı toplantıda İzmirli basın mensupları ile bir araya gelen Başkan Soyer, İzmir Körfezi'ndeki kirlilik ve Çiğli Atıksu Arıtma Tesisi hakkında konuşarak, "Takdir edersiniz ki, katlanarak büyüyen ve yıllarca ihmal edilmiş bir meseleyi birkaç yılda çözecek sihirli bir değnek hiç kimsenin elinde yok. Tüm imkanları zorlamamıza karşın maalesef yaptığımız müdahaleler için zamana ihtiyacımız var" ifadelerini kullanmıştı.

ak-partili-kayadan-soyere-meslek-fabrikasi-cikisi-talimat-hdpden-mi-c5035.jpg

KAYA: CHP GİDECEK, KOKU BİTECEK!

Bugün sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımla İzmir'in sorunlarına değinen AK Partili vekillerin hedefinde ise Başkan Soyer yer aldı. Soyer'in "Kimsenin elinde sihirli değnek yok" sözlerine "Var, tabi ki var" yanıt veren AK Partili Kaya, "Beceriksizliğiniz ile kokuttuğunuz şehrimiz İzmir'de, 25 yıldır aklıyla alay ettiğiniz hemşehrilerimizin hepsinin elinde çözüm var. Hem de ne sihir, ne de değnek! Hepsi hepsi bir pusula, bir mühür ve sandık. O kadar basit. CHP gidecek, İzmir'de koku bitecek" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.