Mahmut Atilla Kaya, "İzmir kokuyor, CHP'nin umurunda değil"

Mahmut Atilla Kaya, "İzmir kokuyor, CHP'nin umurunda değil"

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 3 günlük İzmir programını eleştirerek, “İzmir kokuyor, CHP'nin umurunda değil” dedi.

Medya Ege- 3 günlük İzmir programı kapsamında şehre gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bir dizi etkinliğe katıldı. AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya ise Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 3 günlük İzmir programıyla ilgili açıklamalarda bulundu. AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 3 günlük programda bir proje veya açılışın yer almadığına değinirken, İzmir Körfezi’ndeki koku problemine bir kez daha dikkat çekti.

ak-partili-kaya-dan-kilicdaroglu-nun-izmir-programina-elestiri-bir-proje-bile-yok-h285550-5d63c.jpg

Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Mahmut Atilla Kaya, “Çeyrek asırdır İzmir'i yöneten CHP'nin Genel Başkanı kentte üç günlük program yapıyor, ulaşım, alt yapı için hadi açılışı geçtik, bir temel atma, bir proje bile yok! Üç gün boyunca, gezip, tozup, eğlendiler. Bari bir heykel açsaydınız! İzmir kokuyor, CHP'nin umurunda değil" ifadelerini kullandı.

basliksiz-2.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.