Mahmut Atilla Kaya, "İzmirlilerin aklıyla alay ediyorsunuz!"

Mahmut Atilla Kaya, "İzmirlilerin aklıyla alay ediyorsunuz!"

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, son 3 yılda 3.7 milyar TL yatırımla İzmir’in yollarını yenilediklerini söyleyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e tepki göstererek, "İzmirlilerin aklıyla alay ediyorsunuz!" dedi.

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, “İzmir'in yolları, aydaki kraterler gibi. Şehrin her tarafı çukurlarla dolu. Çukurlara iki kürek mıcır atmaktan acizsiniz, bir de bu açıklamayı yaparak İzmirliler'in aklıyla alay ediyorsunuz!” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer sosyal medya hesabından Büyükşehir’in son 3 yılda kentteki yol yatırımlarıyla ilgili videolu bir paylaşım yapmıştı. Soyer paylaşımını, “Son 3 yılda 3.7 milyar TL yatırımla İzmir'imizin yollarını yenilemek için çalıştık. Güzel İzmir için ne yapsak az, canla başla, devam edeceğiz” notuyla yayınlamıştı.

ak-partili-kaya-dan-soyer-e-bozuk-yol-cikisi-izmirlilerin-akliyla-alay-ediyorsunuz-h283417-7907d.jpg

KAYA: İZMİR’İN YOLLARI AYDAKİ KRATERLER GİBİ

Soyer’in bu sözleri AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya’nın tepkisini çekti. Kaya, sosyal medya hesabından Soyer’e şu sözlerle yüklendi:

“CHP'li Soyer, 3.7 Milyar TL harcayarak İzmir'in yollarını yenilediklerini söylemiş. İzmir'in yolları, aydaki kraterler gibi. Şehrin her tarafı çukurlarla dolu. Çukurlara iki kürek mıcır atmaktan acizsiniz, bir de bu açıklamayı yaparak İzmirliler'in aklıyla alay ediyorsunuz!”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.