Mahmut Atilla Kaya, kooperatif üyeleriyle bir araya geldi

Mahmut Atilla Kaya, kooperatif üyeleriyle bir araya geldi

S.S Balçova Su Ürünleri Kooperatifi’nde Başkan Nejdet Gürleyen ile bir araya gelen AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, "İstek ve talepleri ile ilgili yaşanan gelişmelerle alakalı istişarede bulunduk" dedi.

Nilda Altın Okay- İzmir'in Balçova ilçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştiren Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, ilk olarak S.S Balçova Su Ürünleri Kooperatifi’nde Başkan Nejdet Gürleyen ve kooperatif üyeleri ile görüştü.

Kaya, ziyarete ilişkin paylaşımında "S.S Balçova Su Ürünleri Kooperatifi’nde Başkan Nejdet Gürleyen ve kooperatif üyeleri ile bir araya geldik. İstek ve talepleri ile ilgili yaşanan gelişmelerle alakalı istişarede bulunduk. Yakın ilgi ve destekleri için teşekkür ediyoruz." ifadelerine yer verdi.

fw-a8jqwaaiomk3.jpg

S.S Balçova Su Ürünleri Kooperatifi ziyaretinin ardından Balçova Bahçelerarası Mahallesi Muhtarı Erkan Mutlu'yu ziyaret eden Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, "Balçova Bahçelerarası Mahallesi Muhtarımız Erkan Mutlu’yu ziyaret ettik. Kıymetli muhtarımıza misafirperverliği için teşekkür ediyoruz." dedi.

fw-qd9owqaazhfq.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.