Mahmut Atilla Kaya'dan destek sözü

Mahmut Atilla Kaya'dan destek sözü

Yoğun yatırım taleplerini karşılamak için alanını daha da genişletme hamlesi başlatan Torbalı Karma ve Mobilya OSB'de gerçekleştirilen toplantıya katılan AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, destek sözü verdi.

Geçen yıl Eylül ayında T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nca mobilya sektörü içinde 62 hektarlık alan dahil edilerek 130 hektara yükselen Torbalı Karma ve Mobilya Organize Sanayi Bölgesi, gelen yoğun yatırım taleplerini karşılamak için alanını daha da genişletme hamlesi başlattı. Torbalı Karma ve Mobilya OSB İdari Binası’nda yapılan toplantıya Torbalı Kaymakamı Ercan Öter, Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun, Karayolları 2. Bölge Müdürü, Murat Gönenli katıldı. Kaya’ya bölge ile ilgili isteklerini anlatan Torbalı Karma ve Mobilya OSB Yönetim Kurulu üyeleri, İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya’dan destek sözü aldılar.

1.jpg

“Otoyol bağlantısı sağlanmalı”

İzmir-Aydın Otoyolu Torbalı çıkışından bölgeye kadar ulaşan yolun da genişletilmesini istediklerine dikkat çeken Torbalı Karma ve Mobilya Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Attaroğlu, ayrıca İzmir-Aydın Otoyolu’ndan bölgemize giriş çıkış imkanının da sağlanması ile bölgelerinin lojistik avantajının daha da katlanacağını açıkladı.

“Elimden geleni yapacağım”

İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya da OSB yöneticilerinin taleplerini dinlediğini belirterek, toplantıya ilgili kurumların yöneticilerinin de katıldığını, yer talebi ve yol ile ilgili sorunların çözümü için elinden geleni yapacağını söyledi. Kaya, "Yatırım, üretim, istihdam, ihracat odaklı büyüme stratejisiyle yolumuza devam ediyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi sonra da insanımızın ve ülkemizin ihtiyaçları doğrultusunda üretim yapmak isteyen herkesin yanında olmaya, onlara destek vermeye devam edeceğiz. Yatırım, istihdam, üretim ve gerçekleştirdikleri ihracatla ilçemiz, ilimiz ve ülkemiz ekonomisine katkı sağlayan her bir yatırımcımızın başımızın üzerinde yeri vardır. Sanayicilerimizin burada yeni yatırımların yapılması ve lojistik sıkıntılarının çözülmesi ile ilgili istekleri oldu. Konuyu ilgili kurumların yöneticileri ile de konuştuk. Çözüm için elimizden gelen gayreti sonuna kadar göstereceğiz” diye konuştu.

2.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.