Mahmut Atilla Kaya’dan Opera Binası Projesine tepki

Mahmut Atilla Kaya’dan Opera Binası Projesine tepki

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yılan hikayesine dönen Karşıyaka'daki Opera Binası Projesi'yle ilgili konuşan AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, "1.500 gün geçti ve sadece yüzde 40'ı tamamladılar. İşte, beceriksiz CHP belediyeciliği" dedi.

Nilda Altın Okay- İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ilk defa 2006 yılında gündeme gelen ve 2018’de temelleri atılan projesi olan Karşıyaka’daki Opera Binası’nın yapım sürecinin uzaması AK Parti tarafından eleştirilmeye devam ediyor. Proje son olarak Büyükşehir Belediyesi tarafından bina inşaatının durdurulduğu ve farklı bir kamu binasına dönüştürüleceği iddialarıyla gündeme gelmişti.

ak-partili-kayadan-soyere-meslek-fabrikasi-cikisi-talimat-hdpden-mi-c5035.jpg

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, projenin başlangıcından bu yana gelinen noktaya değinerek Büyükşehir Belediyesi’ne tepki gösterdi.

Kaya, “2006'da gündeme getirip, 'yapacağız' dediler. 10 senede ancak projesini hazırlayabildiler. 2018'de temelini atıp, '1.350 günde inşaatı bitireceğiz' dediler. Sene 2022, 1.500 gün geçti ve inşaatın sadece yüzde 40'ı tamamlayabildiler. İşte, beceriksiz CHP belediyeciliği!” dedi.

fybs1zhxeaelkok.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.