Mahmut Atilla Kaya’nın ustalık dönemi

Mahmut Atilla Kaya’nın ustalık dönemi

Önder Şengüler yazdı; Mahmut Atilla Kaya’nın ustalık dönemi

Ak Parti İzmir Teşkilatı’nın en önemli isimlerinden olan , İzmir Milletvekili Mahmut Atilla KAYA, üçüncü dönem Milletvekili olarak, gösterdiği performans ile İzmir’de ustalık dönemini yaşıyor. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ın çıraklık dönemi, kalfalık dönemi ve ustalık dönemi diye adlandırdığı üçüncü dönem unsurunu, gösterdiği saha performansı ile Sayın Atilla KAYA bizlere de yansıtmaktadır.

whatsapp-image-2023-09-23-at-07-55-34.jpeg

Mahmut Atilla KAYA , 1973 yılında İzmir’de doğmuştur. Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu bir avukat olan Sayın KAYA , uzun yıllar avukatlık mesleğini sürdürmüştür. Eşi Pınar Çağlar KAYA diş hekimidir. Kızı Beyza KAYA ise Hukuk Fakültesi'ni bitirerek, babasının mesleği olan avukatlık mesleğine adım attı.

Mahmut Atilla KAYA İzmir, Torbalı çıkışlı bir siyasetçidir. Ak Parti’de Torbalı İlçe Başkanlığı, Torbalı Belediye Başkan Adaylığı , Ak Parti İzmir İl Başkanlığında, Dış İlişkilerden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı, İzmir İl Teşkilat Başkanlığı gibi önemli görevlerde bulunduktan sonra 2015 yılı genel seçimlerinde Ak Parti İzmir Milletvekili oldu. 2018 seçimlerinde ikinci defa seçilen KAYA, 2023 yılı genel seçimlerinde üçüncü defa milletvekili seçildi. 2018 Ak Parti olağan kongresinde MKYK Üyesi olarak görev almıştır. Sayın KAYA ayrıca TBMM Adalet Komisyonu üyesidir. İzmir’de böyle bir siyasi geçmişe sahip birkaç siyasetçiden biri olan Sayın KAYA, şuan ustalık mertebesinde olan bir siyasetçidir.

İzmir’de Ak Parti üyesi olan hemen herkeste Mahmut Atilla KAYA’nın iletişim numarası vardır. İletişime son derece açık olan Sayın KAYA aynı zamanda çözüm odaklı çalışmalar da üretmektedir. İzmir’de son yıllarda slogan haline gelen “Başın düşerse dara, Atilla Kaya’yı ara” söylemini hemen her kesimden duymaktayız. İnciraltı mağdurları, Balçova arsa mağdurları gibi kronikleşmiş sorunlarda vatandaşın umudu Sayın KAYA olmuştur.

İzmir’de STK’lar üzerinde son derece etkili olan sayın KAYA , Ticaret Odası seçimlerinde , Esnaf Odası seçimlerinde önemli roller üstlenmiştir. Hemşehri Dernekleri ile çok yakın diyalogları da bulunan Sayın KAYA, gösterdiği bu performans ile gerçek bir İzmir Milletvekili olduğunu ispatlamıştır.

Mahmut Atilla KAYA üçüncü dönemi olmasına rağmen ilk günkü aşk ile çalışmalarını yürütüyor. Hiç durmuyor, durmak bilmiyor, çalışıyor, çalıştırıyor. Bugün itibari ile daha 56 ay milletvekilliği yapacak olan Sayın KAYA, seçilmiş, yeri garanti bir isim olmasına rağmen dur durak bilmeden çalışıyor. İzmir’de en iyi muhalefeti yapan isim olarak dikkat çekiyor. Bir yandan Tunç Soyer’e nefes aldırmaz iken diğer yandan CHP’li vekillere çok yerinde ve zamanında cevaplar veriyor.

Sayın KAYA İzmir’in önemli değerlerinden olan Göztepe Spor Kulübü'ne verdiği destek ile de biliniyor. Takımın toparlanması, Süper Lig’e çıkması, Türkiye’nin en iyi statlarından birine sahip olmasında Mahmut Atilla KAYA’nın payı ve emeği tartışılmaz bir gerçektir. Bu verdiği destek taraftar camiası tarafından bilinmekte ve bu büyük camia ile Ak Parti İzmir’in kaynaşması da bu emekler ile gerçekleşmektedir.

Sayın KAYA düzenli olarak tüm ilçe teşkilatlarında programlar gerçekleştirmektedir. Sürekli sahada olan Sayın KAYA bu vesile ile İzmir’in tüm sorunlarını neredeyse sokak sokak bilmektedir. İzmir’de görevli tüm muhtarlar ile iletişim halinde olan Sayın KAYA , sorunlara anlık çözümler üretmesi ile takdir ve beğeni toplamaktadır.

Sayın KAYA hem çalışır, hem de çalıştırır! Urla SKM Başkanı olarak hazırlandığımız 14 Mayıs seçimlerine kısa bir süre kala, gece saat 03:00‘te beni arayarak “Urla’da pankartlar eksik diye bize bilgiler geliyor, uyumuyorsunuz hemen bu eksiklikleri giderip bana video yolluyorsunuz” diyerek talimat vermişti. Bizde gece 03:30’da hemen yollara çıkarak vekilimizin talimatını yerine getirmiştik. Dediğim gibi Mahmut Atilla KAYA çalışır ve çalıştırır.

Seçim öncesi kaleme aldığım yazılarda İzmir’in Kaya gibi Sürekliliği olan vekillere ihtiyacı olduğunu belirtmiştim. Bugün KAYA gibi bir İzmir Milletvekilimiz var….

Kalın sağlıcakla…

whatsapp-image-2023-09-23-at-07-55-34-1.jpeg

whatsapp-image-2023-09-23-at-07-55-33.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum