Mahmut Eskiyörük'ten süt ürünleri açıklaması!

Mahmut Eskiyörük'ten süt ürünleri açıklaması!

Tire Süt Müstahsilleri Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Eskiyörük, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve Tarım Bayramı dolayısıyla basın mensupları ile buluştu.

Mahmut Eskiyörük, “Süt ürünlerini sütten et ürünlerini de etten yapıyoruz. Maalesef piyasada beyaz olan her şeyden peynir yapabilen yetenekler var” diye konuştu. Basın kahvaltısında kooperatiflerin kendi ürünleri kullanılırken Tire Süt Müstahsilleri Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Eskiyörük, esprili bir şekilde “Süt ürünlerini sütten et ürünlerini de etten yapıyoruz. Maalesef piyasada beyaz olan her şeyden peynir yapabilen yetenekler var” dedi.

whatsapp-image-2022-01-08-at-10-24-43.jpeg

“Bu ortak özellikler bizi bir araya getiriyor”

Gazeteciler ve çiftçilerin birçok ortak yönü olduğunun altını çizen Eskiyörük, “Bunlardan ilki biz çiftçiler emeğim ile para kazanıyoruz sizler de bunu yapıyorsunuz. Her iki meslek de vatandaşı besliyor; biz gıda ile bezliyoruz sizler ise fikirleriniz ile besliyorsunuz. Bizim mesaimiz yok sizin de yok. Her iki mesleğin de maalesef ki güvencesi yok. Bu ortak özellikler bizi bir araya getiriyor" açıklamasını yaptı.

whatsapp-image-2022-01-08-at-10-24-55.jpeg

“Basın bize her konuda destek oldu”

Eskiyörük, basının destek olmasından dolayı mutlu olduklarını dile getirerek, “Sizler bize mücadelemizde çok destek verdiniz. Sizlere teşekkür etmek istiyorum. İhracat yapan yüzlerce firma var, bir baktım 21 gazete haber yapmış. Bunların kooperatifçiliği tetiklemekte önemli bir rolü olur. Bunlar kooperatifçiliği tetiklemekte etkili midir? Tabii ki de etkilidir. Bunu gören insanlar ‘Bakın bir araya gelmiş ne kadar güzel işler yapmışlar ve dünyaya açılacaklar’ diyebilirler. Anadolu’nun bir yerlerinde bu haberleri gören insanlar örnek alıp bu sisteme dönmeyi tetikleyebilir. Ben gazetecilere bu yüzden iyi ki varsınız diyorum” görüşünü aktardı.

61fd19e2-26ff-4811-95fc-8386cc20fc3d.jpgb8fd0ba5-80e1-4bdb-9b6a-5bab077d4709.jpg4d22577d-17b4-4dfc-8f11-189be7e1b6c5.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.