Mahmut Özgener'den Zafer Bayramı mesajı!

Mahmut Özgener'den Zafer Bayramı mesajı!

İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener’in 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener yazılı olarak yaptığı açıklamasında şunları ifade etti;

"Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün başkomutanlığında gerçekleştirilen, Milli Mücadelemizin dönüm noktası 30 Ağustos Zafer Bayramı’mızın 97. yılını büyük bir gurur ve coşkuyla kutluyoruz. 

30 Ağustos 1922’de kazanılan bu büyük zafer, şanlı milletimizin eşsiz destanlarından biri olarak tarihteki yerini almıştır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının yazdığı bu şanlı destan, gelecek kuşaklara bırakılan en büyük mirastır.

Tüm dünyayı kendine hayran bırakan 30 Ağustos Zafer Bayramı, aynı zamanda bağımsızlık mücadelesi veren birçok ulusa da ışık olmuş, yol göstermiştir. 30 Ağustos, başı dik, onuruyla yaşama kararlılığı gösteren bir milletin tarihe altın harflerle yazdırdığı şanlı destanının adıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle, Zafer Bayramı’mızın 97. Yıldönümünde başta, büyük dehasıyla ülkemizin geleceğine ışık tutan Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahramanlarımızı ve aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize şükran ve saygılarımı sunuyorum."


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.