Mahzen 1960, Birsen Tezer ile açılıyor!

Mahzen 1960, Birsen Tezer ile açılıyor!

27 Aralık Cuma akşamı Evka 3'te kapılarını açacak olan Mahzen 1960, ünlü ses sanatçısı Birsen Tezer'i İzmirliler'le buluşturacak.

Birsen Tezer, saat 22.30'da canlı performansıyla İzmirli müzikseverlerle bir araya gelecek. İşadamları Serkan Kahraman ve Celaleddin Özlahlan'ın şarap evi konseptiyle yaşama geçirdiği Mahzen 1960'da, 60'ın üzerinde şarap çeşidi ve dünya mutfağının seçkin örnekleri bir arada sunulacak.

0-(11)-007.jpg

Mahzen 1960 ile İzmir'de bulunmayan bir konsepti yaşama geçirdiklerini kaydeden Serkan Kahraman, “İzmir şarap kültürüne yeni bir mekan kazandırmak için yola çıktık. Gerek dekorasyonumuz gerekse de şarap çeşitlerimiz ve mönülerimizle kaliteli bir hizmet sunacağız. Şarap çeşitlerine özel bir önem veriyoruz. Kendi özel mahzenimiz var. Marketlerde bulunmayan ve yerel üreticiyi destekleyecek ürünlerimizi müşterilerimize sunacağız. Yöresel üreticilerimizden aldığımız şaraplar ağırlıklı olmak üzere İtalya, Fransa ve Arjantinden de seçkin markalardan şarap seçeneklerimiz olacak. Mahzen 1960'da dünya mutfaklarının yanı sıra; Türk damak tadına da uygun özel spesiyallerimizle konuklarımızı ağırlayacağız. Şarapların yanında ithal ve yerel şarküteri ve peynir çeşitlerimizle de iddialıyız” dedi.

0-(12)-006.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.