Makedonya Göçmenleri Derneği: Birlikten proje doğacak

Makedonya Göçmenleri Derneği: Birlikten proje doğacak

İzmir Gültepe Makedonya Göçmenleri Derneği Başkanı Birol Özkardeşler ve yönetim kurulu üyeleri Buca Genç Rumeli Kanatlar ve Civar Köyleri Derneği Başkanı Kamil Pehlivan ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldiler.

İzmir Gültepe Makedonya Göçmenleri Derneği Başkanı Birol Özkardeşler ve yönetim kurulu üyelerinin, Buca Genç Rumeli Kanatlar ve Civar Köyleri Derneği Başkanı Kamil Pehlivan ve yönetim kurulu üyelerine gerçekleştirdiği ziyarette konuşan Başkan Pehlivan, kardeş derneklerinin ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, "Değerli hemşerilerimizi derneğimizde ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Birlikten kuvvet doğar sözünden hareketle kardeşlerimizle her zaman beraberiz ve destekçileriyiz. Bundan böyle Makedonya ve Balkanlarla ilgili çalışmalarımızda güç birliği içinde olacağız." dedi.

fb-img-1642744099728.jpg

İzmir Gültepe Makedonya Göçmenleri Derneği Başkanı Birol Özkardeşler de "Bugün geleneksel lezzetlerimizle bizleri misafir eden kardeş derneğimize çok teşekkür ederiz. Aynı coğrafyadan Anavatana ve İzmir'e göç etmiş hemşeriler olarak güç birliği içinde Balkanlardaki soydaşlarımıza yönelik faydalı işler yapmak için uğraş vereceğiz. Planladığımız ve girişimlerine başladığımız projelerimizin müjdelerini çok yakında vereceğiz. Hep birlikte cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bize gösterdiği yoldan yürümeye devam edeceğiz."

fb-img-1642743950443.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum