Makedonya Üsküp’te olan Peker'den anlamlı video

Makedonya Üsküp’te olan Peker'den anlamlı video

Balkan coğrafyasını fırsat buldukça dolaşan Sedat Peker, bu kez de Makedonya Üsküp'e çıkarma yaparak, siyasi liderlerin konuğu oldu.  

Uzun bir süredir yurtdışında bulunan Sedat Peker, bulunduğu Balkan ülkelerinde bir yandan sevenleri tarafından yoğun ilgi görmeye devam ederken, diğer yandan da Balkan coğrafyasında bulunan siyasi liderlerin konuğu oldu.

Makedonya'da Türk Hareket Partisi Genel Başkanı Enes İbrahim, Boşnak Partisi Genel Başkanı Munir Kolasinac ve Bakan İlhan Rahman gibi önemli isimlerle bir araya gelen Peker, sosyal medya hesabından anlamlı bir video görseliyle yazı paylaşarak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti.  

"TÜM DOSTLARA TEŞEKKÜR EDERİM"

Peker paylaştığı yazıda ise, "Bizi misafir eden Türk Hareket Partisi Genel Başkanı Sn. Enes İbrahim Beyefendiye, Boşnak Partisi Genel Başkanı Sn. Munir Kolasinac Beyefendiye, Sn. Bakan İlhan Rahman Beyefendiye, Sn. Meclis Üyesi Erkan Shaban Beyefendiye, Balkan coğrafyasında bir çok televizyon kanallarının sahibi Sn. Vullnet Ademi Beyefendiye, ayrıca masada bulunan Sn. işadamı Boban Tomovski Beyefendiye ve ayrıca da o an cemiyette bulunup bizi misafir eden tüm dostlara teşekkür ederim" ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.