Makilik alanda çıkan yangında 2 itfaiye eri ve iş makinesi operatörü yaralandı

Makilik alanda çıkan yangında 2 itfaiye eri ve iş makinesi operatörü yaralandı

Aliağa ilçesinde bu sabah Yeni Foça yolu fabrikalar bölgesinde makilik alanda yangın çıktı. Alevlerin arasında kalan iş makinesinin operatörü ve kurtarmaya gelen söndürme ekibinden 2 itfaiye eri hafif şekilde yaralandı.

Edinilen bilgiye göre; Ilıca tepedeki makilik alanda çıkan yangın, rüzgarın etkisiyle kısa sürede büyüdü. İhbar üzerine İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaklaşık 3 saat süren mücadele sonucu alevler kontrol altına alındı. İtfaiye ekipleri yangını söndürmeye çalışırken zor anlar yaşadı. Yangına müdahale eden ozel bir firmaya ait iş makinesi devrildi. Alevler arasında kalan iş makinesinin içerisinde sıkışan sürücüyü kurtarmak için olay yerinde bulunan itfaiye ekipleri yoğun bir çalışma sergiledi. Müdahale sırasında 1 itfaiye eri yaralandı. Öte yandan, yangın söndürme çalışmalarında başka bir noktada 1 itfaiye erinin daha yaralandığı öğrenildi.

Yaralanan 2 itfaiye eri ile iş makinesi operatörü ambulanslarla hastaneye sevk edildi. Yangınla ilgili soruşturma sürüyor.

aw032742-02.jpg

aw032742-03.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.