Makyaj temizleme mendilinde yeni dönem..

Makyaj temizleme mendilinde yeni dönem..

Makyaj, her kadının vazgeçilmezi, günlük rutinin bir parçası olduğu bilinmekte.

Artık en az makyaj kadar vazgeçilmez olan bir şey varsa o da cildin makyajdan derinlemesine ve etkili temizlenmesidir. Fresh’n Soft, güzellik uygulamalarının son ve en önemli adımı olan makyaj temizleme için yepyeni bir ürünle geliyor. Kuru ve hassas ciltler için özel olarak üretilen aloe vera özlü formüllü makyaj temizleme mendiliyle pratik temizliğin önünü açıyor.
 

Cildinize taze bir dokunuş
 

Kasvetli kış günleri ve yoğun mesai saatlerinin vermiş olduğu yorgunluk kadınların makyaj temizlemeleri ile ilgili pratik çözümlere olan ihtiyacını artıyor. Özellikle hassas ciltler dikkate alınarak üretilen Fresh’n Soft’un makyaj temizleme mendilleri, cildin pH dengesine uyumlu içeriğiyle, cildi tahriş etmeden temizler. Kuru veya karma ciltler için iki ayrı seçenek sunan Fresh’n Soft’un bütün ürünleri dermatolojik olarak test edilerek GMP’ye uygun üretim tesislerinde üretilmektedir. Alkol ve paraben içermeyen Fresh’n Soft’un makyaj temizleme mendilleri, özel formülünü jojoba yağı, zeytinyağı, papatya ve aloe vera gibi özlerle destekliyor. Böylece makyaj sonrası cildin nem dengesini korurken teninizin canlı ve ışıltılı bir görünüm kazanmasını sağlıyor.
 

Kuru ve Hassas Ciltler İçin Aloe Vera Yumuşaklığı
 

Fresh’n Soft’un kuru ve hassas ciltler için özel olarak geliştirdiği makyaj temizleme mendili ise içeriğindeki jojoba yağı ve aloe vera özü sayesinde cilt kuruluğunu ve hassasiyetini gidermeye yardımcı olurken, cildi besliyor ve nemlendiriyor. Kırışıklık giderici özelliği ile Fresh’n Soft Premium, cilde yumuşak bir görünüm veriyor ve cildi sıkılaştırıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.