Mandalina cenneti Menderes'te festival başladı

Mandalina cenneti Menderes'te festival başladı

Menderes Belediye Başkan Vekili Erkan Özkan, Geleneksel Gümüldür Özdere Mandalina Festivali'ne tüm İzmirlileri davet etti.

MEDYA EGE- Menderes, bu hafta sonu Geleneksel Gümüldür Özdere Mandalina Festivali'ne ev sahipliği yapıyor.

m1.jpeg

Menderes Belediyesi'nin yerel üreticiyi desteklemek amacıyla düzenlediği festivalin konukları arasında Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Kani Beko, CHP İl ve ve ilçe yönetimleri, Meclis üyeleri ve vatandaşlar yer aldı.

m4.jpeg

ÖZKAN'DAN FESTİVAL DAVETİ

Menderes Belediye Başkan Vekili Erkan Özkan, Mandalina Festivaline ilişkin olarak sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Özkan açıklamasında festivale katılımın yoğun olduğunu belirterek, İzmirlileri festivale davet etti.

m2.jpeg

Özkan açıklamasında "Milletvekilimiz Kani Beko, il yöneticilerimiz, Meclis üyelerimiz, Menderes CHP ilçe yönetimimiz ve diğer siyasi partilerin ilçe başkanlarının katılımlarıyla Geleneksel Gümüldür Özdere Mandalina Festivalimiz büyük bir coşkuyla başladı. Tüm vatandaşlarımızı coşkumuza ortak olmak İçin festivalimize davet ediyorum. Tüm vatandaşlarımızı coşkumuza ortak olmak için festivalimize davet ediyorum" ifadeleri ile çağrıda bulundu.

m5.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.