Mandalina Festivali, başlıyor

Mandalina Festivali, başlıyor

Menderes Belediyesi tarafından Geleneksel Gümüldür-Özdere Mandalina Festivali 13-14 Kasım tarihlerinde düzenlendi.

Menderes Belediyesi tarafından düzenlenecek Geleneksel Gümüldür Özdere Mandalina Festivali için geri sayım başladı. 13-14 Kasım tarihlerindeki festival renkli görüntülere sahne olacak. Gümüldür Eski Köy Meydanı’nda tüm gün sürecek etkinlikler kapsamında mandalinayla ilgili çeşitli ürünler katılımcılarla buluşturulacak.

fotograf-3.jpeg

Tuğba Yurt Sahne Alacak

Dans gösterileri ve performans sanatları, eğlenceli şov ve etkinlikler, çeşitli hediyeler, yöresel ve sanatsal stantlar, yarışmalar, çocuklara özel etkinlikler ve sınırsız ikramların yer alacağı festivalde Ersin şov coşkuyu doruğa çıkaracak. Gün boyu sürecek etkinliklerin yanı sıra 13 Kasım Cumartesi günü Gümüldür Eski Köy Meydanı’nda Melike Erbey ve Porto Band konseri düzenlenecek. 14 Kasım Pazar Günü ise Gümüldür Eski Köy Meydanı’nda Efendi grubu sahne alırken, festivalin kapanışı Menderes 19 Mayıs Stadı’nda Tuğba Yurt konseri ile olacak.

fotograf-5.jpeg

Mandi ve Mandila’dan sürprizler

Geleneksel Gümüldür-Özdere Mandalina Festivali’nin maskotları Mandi ve Mandila’da festival alanında katılımcıları karşılayacak. Festivale katılanlar için çeşitli hediyeler hazırlayan Mandi ve Mandila, sürprizleriyle festivale renk katacak.

68185027-620x410.jpg

Festivale davet etti

Salgın nedeniyle geçen yıl festivali düzenleyemediklerini belirten Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, “ İlçemizin önemli ürünleri arasında yer alan satsuma mandalinamızın tanıtımına yönelik çalışmalar kapsamında geleneksel hale gelen festivalimizi bu yıl 13-14 Kasım tarihlerinde düzenleyeceğiz. Geçen yıl festivalimizi salgın nedeniyle gerçekleştirememiştik. Bu yıl salgın tedbirlerine uyarak büyük bir coşkuyla festivalimizi gerçekleştireceğiz. Festivalimizde Gümüldür satsuma mandalinamızı ve ondan elde edilen onlarca çeşit ürünü vatandaşlarımızla buluşturacağız. İki gün boyunca birbirinden güzel etkinliklerin yer alacağı festivalimizde coşkuyu en güzel şekilde yaşayacağız. Tüm halkımızı Geleneksel Gümüldür-Özdere Mandalina Festivalimize bekliyoruz" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.