Manisa Büyükşehir Belediyesi'nden Bulgaristan Göçmenlerine Destek

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nden Bulgaristan Göçmenlerine Destek

Manisa Büyükşehir Belediyesi Bulgaristan'ın Cebel şehrinde her yıl 19 Mayıs'ta Belediye Bayramı olarak kutlanan güne gitmek isteyen 100 Bulgsaristan göçmenine destek oldu.

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Bulgaristan’ın Cebel şehrinde her yıl 19 Mayıs tarihinde kutlanan Belediye Bayramı kutlamalarına gidecek olan 100 Bulgaristan göçmeni vatandaşa 2 otobüs desteği sağladı. Kutlamalara katılacak olan Manisa Bulgaristan Göçmenleri Derneği üyeleri ve temsilcileri de desteklerinden dolayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Bulgaristan’ın Cebel şehrinde kutlanacak olan 19 Mayıs Belediye Bayramı kutlamalarına gidecek, Manisa Bal-Göç Derneği ile 100 göçmen vatandaşa otobüs desteği sağladı. Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan 100 kişilik grup Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün otobüs desteği ile Cebel şehrine hareket etti. Manisa Büyükşehir Belediyesi Halk Eğitim Şube Müdürü Ergün Aksoy ve Manisa Bulgaristan Göçmenleri Derneği Başkanı Mustafa Kader de kutlamalara gidecek olan kafileyi uğurlamaya gelerek, hayırlı yolculuklar diledi. Kader, “Sizlere hayırlı yolculuklar diliyorum. Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Cengiz Ergün’e geçen yıl olduğu gibi bu yıl da bizlere destek olduğu için teşekkür ediyoruz” diye konuştu. Halk Eğitim Şube Müdürü Ergün Aksoy ise, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü orada temsil edecek olmaktan büyük onur duyduğunu belirtti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.